‘Gordon moet echt bidden voor een tv-verzoening met Gerard Joling’

Gordon moet vurig hopen op een tv-verzoening met Gerard Joling, want solo bakt hij er niets van op televisie. Dat vindt columnist Özcan Akyol, laat hij weten in zijn brievenrubriek in de VARAgids.

Gordon en Gerard Joling © RTL, Talpa

Het programma Joling & Gordon over de vloer is voor veel mensen het beste wat de vroegere tv-zender Talpa van John de Mol heeft opgeleverd. Vrijwel iedere tv-kijker kent de beelden nog van Gerard Joling die aan het zuurstof moet na een grapje van Gordon. Tegenwoordig valt er nog weinig te lachen om Gordon.

Gordons wanprestatie

Gordon krijgt nu een flinke veeg uit de pan van een lezer van de VARAgids. Die heeft naar het SBS 6-programma Down the Road gekeken en was niet onder de indruk. “Ik zag het programma met Gordon en kinderen met het downsyndroom. Daar krijg ik een akelig gevoel bij”, zegt lezer Lola uit Haarlem.

Lola vervolgt: “Hij maakt nooit echt een connectie met de jongens en meisjes en probeert heel lollig te zijn. Hoe kijk jij naar de zoveelste wanprestatie van SBS en Gordon?”

Bidden voor Gerard

Daarop antwoordt Özcan Akyol, die de brievenrubriek van de VARAgids beheert: “Ik heb twee afleveringen gezien, omdat mijn buurjongen een van de deelnemers is, en wat mij opviel was dat de eindredacteur in de montage ontzettend zijn best heeft gedaan om zo weinig mogelijk Gordon in het programma te laten zien. Dat is heel slim gedaan.”

“Het geeft te denken. Hij is soms minutenlang niet in beeld en toch ergert u zich aan hem. Kennelijk heeft hij totaal geen gunfactor meer. Ik denk dat Gordon vurig moet bidden voor een verzoening met Gerard Joling, want alleen samen maken ze unieke televisie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Gordon alleen leuk op televisie met Gerard Joling aan zijn zijde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen