Glennis Grace gedumpt door The Harbour Club: ‘Goede beslissing’

Glennis Grace is alsnog gedumpt door The Harbour Club. De muzikale avond die zij volgende maand zou verzorgen in het restaurant gaat niet door. “We distantiëren ons van geweld.”

Glennis Grace © RTL

Na de knokpartij in de Jumbo dacht Glennis Grace nog gewoon op te kunnen treden. Volgende maand zingt ze weer, kondigde haar management vlak voor het weekend aan. Wat?! Laat The Harbour Club haar straks echt op het podium staan? Een storm van kritiek barstte los. Gisteren krabbelde het restaurant terug, nu gaat er een streep doorheen.

Streep door Glennis

The Harbour Club ziet het niet meer zitten met Glennis. “The Harbour Club distantieert zich te allen tijde van alle vormen van geweld en ongewenst gedrag. In navolging van onze eerdere berichtgeving en gezien de verdere ontwikkelingen hebben wij besloten de programmering van Glennis Grace definitief te schrappen uit de agenda.”

Glennis reageert op dit nieuws met wat boeddhistisch spreuken in haar Instagram-stories over rustig ademhalen en begrijpen dat je nog leeft. Helemaal van het padje.

Positieve reacties

Het besluit van The Harbour Club kan rekenen op veel positieve reacties, is te lezen op NUjij, het reactieplatform van NU.nl. Zo zegt Hans: “Goede beslissing van de Harbour Club. Hoe het ook precies is gegaan daar in de supermarkt met onze lieve Glennis en familie; daar wil je sowieso niet mee geassocieerd worden.”

Iemand anders zegt: “Hopen dat Harbour Club niks overkomt, met zo’n beslissing zou Grace nog wel eens boos kunnen worden en dan haar minder fraaie kant laten zien….”

En Freda: “En zo hoort het ook. Annuleren is het enige juiste om te doen. Laat eerst het onderzoek en de eventuele rechtszaak maar plaats vinden.”

Agressief gedrag

Realisticview vindt dat The Harbour Club hiermee een duidelijk signaal afgeeft. “Goed om te zien dat agressief gedrag consequenties heeft. Hopelijk brengt dat wat reflectie bij de agressor in kwestie. En bij collega’s en opdrachtgevers daarvan, want er zijn helaas nog genoeg artiesten die geen enkel gevolg ondervinden van maatschappelijk onacceptabel gedrag. Goed gedaan Harbour Club!”

En Ada: “Auwww, een streep door de inkomsten én terecht trouwens. Ze ziet het onderzoek in vertrouwen tegemoet… Ik ook, maar denk dat ze daarna niet zoveel babbels meer heeft.”

Mooi

En zo gaan de lovende reacties maar door. Veluweliefhebber: “Nou, ik vind dat een heel goed besluit van die Harbour Club. Ik hoop dat er meer zijn de haar in de ban doen. Eigen schuld etcetera. Respect voor dit besluit en totaal geen respect voor mevrouw Stennis.”

En Bjorn: “Groot gelijk, geeft alleen maar een slechte naam aan je bedrijf als je daarmee in zee gaat. Daar gaat toch niemand meer naar kijken nadat je een aantal Jumbo medewerkers molesteert.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen