Carlo Boszhard hekelt RTL Boulevard om harde aanpak Glennis Grace

Carlo Boszhard vindt dat de makers van RTL Boulevard doorslaan met hun harde aanpak van zijn boezemvriendin Glennis Grace, die als een soort doorgeslagen tokkie op een Jumbo is afgestormd.

Carlo Boszhard en Glennis Grace © Instagram

RTL Boulevard is onder druk van de juicekanalen opeens een stuk pittiger geworden. Met name het wangedrag van Glennis Grace is sterk veroordeeld in de showrubriek op RTL 4. Carlo Boszhard vindt dat allemaal te ver gaan, schrijft hij in de nieuwste Televizier, die uitgerekend in de winkels ligt nu hij zélf in opspraak is geraakt.

‘Showmedia slaan door’

De showmedia zijn volgens Carlo aan het doorslaan. “BN’ers slaan letterlijk en figuurlijk door, maar de serieuze media en juicekanalen ook. Zo zit er maar weinig verschil zit tussen de berichtgeving van beide mediaplatformen.”

Hij vervolgt: “Ik kan mij voorstellen dat als je nu een juicekanaal bezit, je iedere dag de polonaise loopt. Maar het Algemeen Dagblad loopt gezellig mee in diezelfde polonaise. Een kleine nuance en een beetje minder emotie mag best. Even afwachten wat er precies gebeurd is.”

Carlo verdedigt Glennis

Glennis is bijvoorbeeld veel te hard aangepakt in RTL Boulevard, vindt Carlo. “Toen Glennis Grace vrijkwam na een vermeend gevecht in de Jumbo, werd er bij RTL Boulevard gedaan of seriemoordenaar Jack de Ripper herleefde en de stad opnieuw onveilig maakte.”

“Maar wacht, hier sla ik door! Mond houden, ik ben immers bevriend met haar. Al is er geen contact tussen haar en mij geweest, wanneer ik dit schrijf. En ook heb ik de beelden in de supermarkt niet gezien om te weten wie er precies doorslaat. De showbizz-experts blijkbaar wel, anders valt de harde aanpak niet te rijmen.”

Televizier

De nieuwe column van Carlo kunt u lezen bij Televizier. Twee weken geleden moest de presentator zijn column aan zich voorbij laten gaan, omdat hij ziek in bed lag met corona.

Momenteel ligt Carlo onder vuur, omdat hij door Jan Roos en Yvonne Coldeweijer wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. De presentator heeft inmiddels aangifte tegen hen gedaan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard neemt het voor zijn goede vriendin Glennis Grace op. Lief of walgelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen