Beelden uitgelekt: ‘André Hazes jr. en Wesley Sneijder bij vechtpartij’

De juicekanalen zitten niet stil: ditmaal lekken beelden uit van een vechtpartijtje bij de achteringang van de Chin Chin Club. Wie de omstanders zijn? André Hazes jr. en Wesley Sneijder, zegt Reality FBI.

André Hazes jr. en Wesley Sneijder © NPO, RTL

Heel even leek André Hazes jr. zijn leven te hebben gebeterd. Na een zomer vol afkicktrajecten dacht men dat hij de weg naar boven weer had gevonden. Het was anderhalve week geleden dan ook groot nieuws toen hij in het uitgaansleven gespot werd: eerst rokend, daarna flink aan de alcohol. Hij ging samen met Wesley Sneijder uit in de Chin Chin Club.

Vechtpartijtje

Nu deelt het bekende juicekanaal Reality FBI beelden van een vechtpartijtje bij de achteringang van deze club in Amsterdam. Daar staat een klein gezelschap van zo’n zes mensen, waarvan er twee met elkaar op de vuist gaan. Onder de enkele omstanders bevinden zich volgens het juicekanaal ook André en Wesley.

Reality FBI weet het zeker. “Wesley en André waren vorige week niet alleen maar aan het feesten bij Chin Chin in Amsterdam… Zo stond hun vriend klappen te vangen, terwijl de dames susten…”

‘Iemand was dronken’

Eén van de betrokkenen, sportcoach Floor Coster, wordt gevraagd of ze betrokken was bij de ruzie na het uitgaan in de Chin Chin. Zij geeft aan: “Er was niks aan de hand. Iemand was dronken er was geen ruzie.”

Reality FBI wijst fijntjes op een rustgevende yogavideo van de exen van Wesley en André, namelijk Yolanthe Cabau en Monique Westenberg. “Verschil moet er wezen. 😂😂”

Stories

De video van het vechtpartijtje kunt u zien op het juicekanaal Reality FBI. Onderstaand twee stories van het juicekanaal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. zijn leven heeft gebeterd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen