Angela de Jong zegt VI Vandaag af: ‘Ze kan niet tegen kritiek!’

Angela de Jong heeft haar optreden in de talkshow VI Vandaag afgezegd. Ze zou deze week aanschuiven in de donderdaguitzending, maar ziet daar nu van af. “Ze kan niet tegen kritiek!”

Angela de Jong en Johan Derksen © SBS

Vlak voor de jaarwisseling accepteerde Angela de Jong de uitnodiging om af en toe aan te schuiven in VI Vandaag. Waar de opiniediva destijds nog erg geliefd was bij de mannen van VI, kan Johan Derksen haar bloed nu wel drinken. Sterker nog: hij is in de afgelopen weken een ware hetze begonnen tegen de opiniediva van het AD.

Hielenlikker

Johan kan het absoluut niet hebben dat Angela tijdens de huidige rel rondom The Voice of Holland kritische vragen stelt over de door hem zo geliefde miljardairsfamilie De Mol. Het leidde twee weken geleden tot een megaruzie tussen beide mediapersoonlijkheden: zij heeft hem namelijk uitgescholden voor hielenlikker.

In een mum van tijd is de liefde tussen Angela en de mannen van VI dus ernstig bekoeld. Eigenlijk zou ze aanschuiven in de uitzending van aankomende donderdag, maar daar ziet ze nu van af.

‘Ach, schei uit!’

Het werd gisteren onthuld door presentator Wilfred Genee. “Trouwens: ze zou komen donderdag, jouw grote vriendin Angela de Jong. Maar ze heeft het gevoel dat ze hier niet op haar plaats is op dit moment. Wel zonde.”

René van der Gijp: “Ach, schei uit.”

Johan: “Dat vind ik zo’n geleuter. Ik lees haar iedere ochtend en wat zij schrijft moet zij weten. Of het nou over mij gaat of wie dan ook. Maar ik mag wel een mening hebben over wat zij schrijft en voor de rest heb ik niets tegen Angela de Jong.”

Tegengas

Angela is heel onsportief, vindt Johan. “Het blijkt dus uit deze actie van Angela dat ze geen zin heeft in tegengas.”

Wilfred: “Ja, maar jij hebt nu het gevoel van een hetze.”

Johan: “Ik heb gezegd dat ik in die serie stukken de een nog erger vindt dan de ander en de conclusie is altijd: John de Mol deugt niet.”

Boze Marco

Wilfred: “Dat vond je toch pas sinds een paar weken? Marco vond het heel erg toen jij die mail schreef. Daar was Marco boos over, over Angela.”

Hier doelt Wilfred op het feit dat Johan het vlak voor de Voice-rel losbarstte nog voor Angela opnam toen Talpa besloot om haar krant te boycotten. Johan schreef toen een boze mail aan John de Mol. Wilfred verklapt nu dat Johns knecht Marco Louwerens daar boos over was.

Johan: “Ja, maar Marco is altijd boos als er iets over Talpa geschreven wordt.”

Leuke stukjes

René: “Ik moet je heel eerlijk zeggen: die Angela schrijft hartstikke leuke stukjes joh, en heel vaak in negen van de tien gevallen ben ik het hartstikke met haar eens, maar laten we het niet groter maken dan het is.”

Wilfred: “Laten we hier dan lekker over stoppen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Angela de Jong naar VI Vandaag moet gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen