Yes-R over omstreden neef Ali B: ‘Zijn moeder zit vol met emoties’

Yes-R heeft geen contact met zijn neef Ali B over het misbruik waarvan hij beschuldigd wordt. Wel praat hij regelmatig met de moeder van Ali en die zit ‘vol met emoties’, aldus de rapper.

Yes-R © SBS 6

Het is stilte voor de storm voor Ali B: morgen komt er een onthullende aflevering van het Tim Hofman-programma BOOS uit over het misbruikschandaal bij The Voice of Holland en daarin schijnt de rapper er niet goed van af te komen. Eén van de vrouwen die hieraan meegewerkt heeft, is de vrouw die aangifte heeft gedaan tegen Ali.

Geen contact

Yes-R is de neef van Ali. “Ja, nog steeds. Onze moeders zijn zussen van elkaar”, vertelt hij in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol. Wat weet hij van deze zaak? “Ik hoorde het tegelijkertijd met heel Nederland, dus ik weet net zoveel als iedereen gelezen heeft.”

Er is geen contact tussen beide heren. “Ik heb hem niet gesproken, ook omdat ik denk dat er genoeg mensen hem proberen te benaderen op dit moment.”

Geen fijne dingen

Wel heeft Yes-R contact met de moeder van Ali. “Ik heb uiteraard wel mijn tante gesproken, maar die spreek ik bijna wekelijks. Voor de rest vind ik: we hebben al zoveel gelezen met z’n allen, het ligt nu in de handen van professionals die het op dit moment aan het onderzoeken zijn. Dat is eigenlijk het enige dat ik erover kwijt kan en kwijt wil zeg maar.”

Johnny: “Maar ik neem aan dat als jij je tante spreekt, zijn moeder, dat dit geen fijne dingen zijn.”

Vol emoties

Yes-R: “Nee, maar ik denk dat jij hetzelfde hebt als jij je tante (Linda de Mol, red.) hebt gesproken. Die zitten natuurlijk ieder vol emoties. Ik ben er no matter what natuurlijk altijd voor mijn familie.”

Johnny: “Ja, same here.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yes-R springt in de media niet in de bres voor Ali B. Teken aan de wand?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen