Sita Vermeulen heeft ‘geen gekke ervaringen’ met Marco Borsato

Sita Vermeulen heeft nooit last gehad van grensoverschrijdend gedrag door Marco Borsato. Ze scoorden in 2002 samen een grote hit met Lopen Op Het Water en zij was toen nog maar 21 jaar.

Sita Vermeulen en Marco Borsato © Instagram, YouTube

Marco Borsato’s carrière staat volledig stil nu hij verdacht wordt van het seksueel misbruiken van een minderjarige. De aangifte tegen hem komt bovenop de jarenlange geruchten over het aan de lopende band vreemdgaan met andere vrouwen. In 2002 nam Marco een duet op met Sita Vermeulen en zij was toen nog maar 21 jaar.

Geen gekke dingen

Gelukkig heeft Sita nooit last gehad van grensoverschrijdend gedrag door Marco. “In 2002 brachten Marco en ik de single ‘Lopen Op Het Water’ uit die een nummer 1-hit werd. Je kunt wel begrijpen dat ik er toen heel blij mee was. Ik heb een heel fijne tijd gehad en het heeft mijn carrière een flinke boost gegeven”, zegt ze in weekblad Party.

Dat kwam echter niet helemaal door Marco, aldus Sita. “We werden toen sowieso al gehypet door het hele ‘Starmaker’ en K-otic gebeuren. Door Marco werd ik voor een ander publiek ook interessant. Ik vind het heel heftig voor hem wat er momenteel gebeurt, maar ik wil er verder niets over kwijt. Ik heb geen gekke dingen met Marco meegemaakt.”

Henny zwijgt

Sita heeft dus geen gekke dingen met Marco meegemaakt, maar met een talent als Maan de Steenwinkel ligt dat volgens Henny Huisman heel anders. Ver voordat de Borsato-bom barstte bracht Henny naar buiten dat zijn vroegere Soundmixshow-pupil Marco het bed zou hebben gedeeld met Maan.

Tegenwoordig houdt ook Henny zijn lippen stijf op elkaar voor Marco. “Als Party contact opneemt met Henny Huisman (…) laat hij ons weten dat hij deze keer liever niets wil zeggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het voor Marco Borsato heel lastig wordt om nog duetjes los te peuteren bij collega's?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen