Ruud de Wild ergert zich: ‘Ali B moet kennelijk helemaal kapot’

Ruud de Wild vindt het belachelijk hoe hard de vermeende Voice-roofdieren Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato worden aangepakt. “We zijn mensen nu standrechtelijk aan het executeren.”

Ali B en Ruud de Wild © Instagram, SBS

De carrière van Marco Borsato was al zo goed als over, maar door de onthullingen die Tim Hofman heeft gedaan in zijn BOOS-documentaire over The Voice of Holland kunnen ook Ali B en Jeroen Rietbergen wel inpakken. Tegen Ali B liggen er nu zelfs twee aangiftes tegen verkrachting. Kennelijk toch niet zo’n leuke ‘knuffel-Marokkaan’ dus.

Standrechtelijke executie

Ruud de Wild vindt dat de heren nu wel heel erg worden afgeslacht in de media en door het volk. “De woede is wel een enorme olievlek geworden die in alle gaten kruipt nu. Ik moet echt op eieren lopen: ik ben een witte man en moet sowieso mijn mond houden. Het is wel een heel gevaarlijke discussie.”

Wat vindt Ruud er dan van? Hij stelt dat het bashen van de vermeende Voice-roofdieren veel te ver gaat. “We kunnen nu de Dam leegruimen en morgen standrechtelijk mensen gaan executeren, want dat is wat we aan het doen zijn. Er is nog geen OM aan te pas gekomen en nog geen politie.”

‘Ali B moet kapot!’

Het lijkt wel of het volk gewoon wil dat er een aantal BN’ers gaan hangen, aldus Ruud. “John de Mol werd kwalijk genomen dat hij het niet wist. Het kan toch dat hij het niet heeft geweten? Wij waren er niet bij. Ik vind het een heel gek verhaal dat we allemaal een mening hebben en Ali B moet kapot.”

Heel jammer allemaal, vindt Ruud. “Ik ben wel van vrede en we zijn ontzettend aan het polariseren met z’n allen en daar maak ik me zorgen over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Ali B te hard wordt aangepakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen