Ronald Molendijk heeft élke dag een bloedneus: ‘Soms wel twee keer’

Ronald Molendijk heeft elke dag last van een bloedneus, soms zelfs tweemaal per dag. Het heeft echter niets te maken met de poedersuikerhobby van BN’ers, benadrukt het Shownieuws-gezicht.

Ronald Molendijk © Shownieuws

Er komt elke dag bloed uit de neus van Ronald Molendijk, een beetje wat de Shownieuws-kijker met zijn oren heeft als er aan de desk gepraat wordt over seksueel grensoverschrijdend gedrag. “Ik heb bijna een of twee keer per dag een bloedneus. Echt”, zegt de muziekkenner van het programma.

Bloedende Ronald

Veel mensen zullen denken dat Ronalds neus bloedt vanwege cocaïnegebruik. Half Hilversum zit aan de snuif om leuk gevonden te worden. “Voordat alle grappen over cocaïnegebruik enzovoorts komen: mijn bloedvaten liggen gewoon heel erg op de oppervlakte”, zegt de goede vriend van de in opspraak geraakte Voice-bandleider Jeroen Rietbergen.

Collega Bart Ettekoven wantrouwen: “Ja, dat zeggen ze allemaal!”

Ronald lachend: “Ja, dat maakt niet uit jongen. Het maakt mij niet uit.”

‘Plop! Bloedneusje!’

Het is voor Ronald aan de orde van de dag. “Maar als ik heel hard zou moeten snuiten of bij grote temperatuurverschillen van koud naar warm, dan hoor ik opeens: plop. En dan heb ik een bloedneusje. Daar ben ik uiteraard wel eens voor naar de dokter geweest en ik ben doorgestuurd naar het ziekenhuis.”

En toen? “Toen kwam ik bij zo’n KNO-arts en die zei: ‘Dat hebben we heel vaak. We kunnen het dichtbranden.’ Maar bij het woord ‘branden’ zat ik alweer in de auto.”

Sissy

Dyantha Brooks: “Dus jij hebt liever twee keer per dag een bloedneus dan dat je je even kort laat dichtbranden?”

Patty Brard: “De man is niet goed.”

Bart: “Ben jij zo’n sissy?”

Ronald: “Ik ben geen sissy, maar iets met branden in je neus: no way, dat gaat niet gebeuren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen