Rob Goossens schaamt zich dood na debuut in talkshow VI Vandaag

Rob Goossens schaamt zich dood voor zijn debuut in de talkshow VI Vandaag. Hij zette Anouk daarin neer als iemand die hypocriet is en haar straatje probeert schoon te vegen. “Onterecht.”

Rob Goossens © SBS 6

RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens zat gisteren aan de bar van VI Vandaag om mee te babbelen over het misbruikschandaal bij The Voice of Holland. Daar sprak Johan Derksen lovende woorden over het statement van Anouk, die per direct is opgestapt als coach bij het programma.

Kritische kanttekening

Rob plaatste echter een kritische kanttekening. “Zij heeft bij College Tour met Twan Huys gezeten, en toen vroegen die studenten natuurlijk om advies. Toen heeft Anouk onder andere het advies gegeven om ‘als je je omhoog kon neuken, dat ook te doen.’ Nu zegt ze: ‘De mannen die daar misbruik van maken, dat is één grote corrupte teringzooi.'”

Hij vervolgde: “Wat dat betreft vind ik het ook wel een beetje het schoonvegen van haar straatje. Ik vind het alsnog wel dapper hoor, van haar. Maar ik vind het contrast gek met wat ze eerder heeft gezegd.”

‘Schaam me dood’

Nu heeft Rob spijt van die uitspraken. “In VI Vandaag haalde ik een oud advies van Anouk aan: “Als er moet worden geneukt, dan wordt er geneukt.” Die uitspraak heb ik, als ik het hele interview zie, verkeerd begrepen en was cynisch bedoeld. Dank voor de mensen die me erop wezen, ik ga me in een hoekje zitten schamen!”, twittert hij.

Hij wijst op onderstaand fragment. “In de twee minuten daarvoor zegt Anouk zinnige dingen over advies dat succesvolle mensen vaak geven aan jongeren. Zeker kijken!”

Fragment

Het fragment ziet u onderstaand, de hele uitzending hier (fragment vanaf 57:00).

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Rob Goossens een sterke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen