René van der Gijp vindt Albert Verlinde met recht een valse nicht

René van der Gijp vindt dat Albert Verlinde zich gedraagt als een valse nicht. De manier waarop hij Humberto Tan voor de bus gooit, is volgens de voetbalanalist erg gluiperig. “Heel erg wat hij doet.”

René van der Gijp en Albert Verlinde © SBS, RTL

Albert Verlinde heeft Humberto Tan zondagavond verdacht gemaakt in de uitzending van Shownieuws. Hij riep RTL op om naast The Voice of Holland ook een breder onderzoek in te stellen, onder meer naar de talkshow van Humberto. Hij zou na de uitzendingen namelijk allemaal berichtjes sturen naar ‘leuke vrouwen’ die aan tafel zaten.

‘Het is aan het OM’

Door Humberto op één hoop te gooien met Voice-roofdier Jeroen Rietbergen, heeft Albert zijn tv-collega in een zeer kwaad daglicht gesteld. Humberto probeerde nog om het onderling op te lossen met Albert, maar hij negeerde hem volledig. Nu heeft Humberto aangifte gedaan tegen Albert.

Albert krabbelde maandagavond, een dag later dus, heel lafjes terug aan dezelfde Shownieuws-desk. Humberto trekt zijn aangifte echter niet in. “Het is nu aan het OM.”

René vindt Albert vals

René van der Gijp vindt zijn SBS 6-collega Albert enorm vals, vertelt hij in VI Vandaag. “We hebben wel de uitdrukking ‘valse nicht’, maar die doet hij ook wel gewoon eer aan hè? Het is wel heel erg wat hij doet.”

Özcan Akyol: “Ik heb ook wel eens een appje gehad van Humberto na de uitzending en ik had niet de indruk dat hij me wilde naaien.”

Rookgordijn

Er wordt gesuggereerd dat Albert deze verdachtmakingen doet om een rookgordijn te creëren en zo zijn werkgever John de Mol het wind uit de zeilen te nemen. Johan: “Er wordt geïnsinueerd dat dit namens De Mol een afleidingsmanoeuvre is.” Dat gelooft hij echter niet.

Özcan: “Niet namens De Mol, maar gewoon pro-actief uit zichzelf. Een vriendendienst.”

Johan: “Nee joh, het is interessantdoenerij. Van: kijk mij eens veel van het wereldje weten, kijk mij eens een fatsoensrakker zijn. Laat hem zich drukmaken om die oude burgemeester, daar heeft hij zijn handen vol aan. Die liet zich pijpen door jonge jongetjes in Amsterdam.”

Coen vindt Albert laf

Radio 538-dj Coen Swijnenberg vindt de manier waarop Albert nu terugkrabbelt erg laf. “Als je zo flink bent om met hele grote woorden/beschuldigingen te komen en je krijgt daar achteraf spijt van: ga door het stof, neem je woorden terug, bied excuses aan etc. Maar niet dit halfbakken rechtpraten.”

Hij doelt niet alleen op Albert, maar ook op Samantha Steenwijk. Zij heeft haar bizarre uitspraken bij RTL Boulevard na twee dagen alsnog teruggenomen. Ze bagatelliseerde het seksuele wangedrag bij The Voice. Achteraf blijkt ze innig bevriend te zijn met Michelle Huiman, eindredacteur van The Voice.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen