Paul de Leeuw: ‘Ali B is wel heel erg in zichzelf gaan geloven’

Paul de Leeuw is het eens met René van der Gijp dat RTL 4-rapper Ali B ‘wel heel erg in zichzelf is gaan geloven’. “Zijn motivatietalk wordt wel bedenkelijk nu hij hiervan beschuldigd wordt.”

Paul de Leeuw © SBS 6

The Voice of Holland-coach Ali B wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, onder meer achter de schermen van The Voice of Holland. Er liggen tot nu toe twee aangiftes tegen hem, maar dat zouden er volgens misdaadjournalist John van den Heuvel zomaar meer kunnen worden. Zijn carrière in de showbizz lijkt definitief voorbij te zijn.

‘Het is een l*l!’

Paul de Leeuw werkte anderhalf jaar geleden samen met Ali B tijdens de opnames van Holland’s Got Talent. Gisteren zat Paul aan tafel bij VI Vandaag, waar de misbruikzaak tegen Ali besproken werd.

Ali heeft sowieso nooit op de sympathie kunnen rekenen van VI-ster Johan Derksen. “Ik vind het gewoon zo’n ontzettende lul die gozer en hij kan helemaal niks. Dat gerap, die Sinterklaas-versjes die hij opdreunt…”

Afschuwelijk

De laatste jaren profileert Ali zichzelf als een soort motivatiecoach. Vreselijk, vindt René van der Gijp. “Hij was natuurlijk wel afschuwelijk in zichzelf gaan geloven, hè? Ik heb hem een paar keer op tv gezien dat ik dacht: stop nou joh, met ‘verbinden’. Doe even normaal man.”

Paul beaamt: “Ja, die motivatietalk enzo. Ja, dat alles wordt natuurlijk bedenkelijk nu hij hiervan beschuldigd wordt.”

Paul kritisch

René: “Ik vond het toen ook al bedenkelijk hoor, ook toen hij nog niet beschuldigd was.”

Paul stelt dat hij bij Holland’s Got Talent altijd goed heeft samengewerkt met Ali. “Ik vond dat hij het wel goed deed”, zegt hij. “Ik kon goed met hem werken, maar wat je zegt: hij ging heel erg in zichzelf geloven.”

Fragment

Johan over Ali B:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Paul de Leeuw gaat volgens Wilfred Genee een programma maken voor Talpa. Onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen