Martien Meiland woest, fan noemt hem Martin: ‘Echt vreselijk’

Martien Meiland is flink over de zeik vanwege een onzorgvuldige fan. De dame in kwestie stond laatst bij zijn hek te gillen, maar noemde hem Martin in plaats van Martien. “Echt vreselijk.”

Martien Meiland © SBS 6

De Meilandjes ergeren zich sowieso al groen en geel aan al die vrijpostige fans die naar hun woning toekomen, maar als je daar dan eenmaal staat, dan moet je in elk geval je feiten op orde hebben, vinden ze. Erica Meiland vertelt in gesprek met de Weekend dat het op dat punt niet altijd goed gaat.

‘Martin, Martin!’

Het gebeurde laatst nog, op een doodgewone dag. “Er stond laatst een vrouwelijke fan voor de deur, die was ‘Martin, Martin’ aan het gillen, dus niet Martien. Dat vindt hij echt vreselijk, als mensen zijn naam niet goed uitspreken. Dan denk ik ook: ben jij nou een fan of hoe zit het?”, aldus Erica.

Het stoort de Meilandjes enorm als ze niet serieus worden genomen. Hetzelfde geldt voor bedrijven die lachwekkende voorstellen aan hen doen. “We krijgen heel veel aanbiedingen via de mail, de gekste voorstellen”, zegt ze. “Die overleg ik met Maxime en Martien, maar op de meeste zeggen we nee.”

‘Delete, delete!’

Wat wordt er dan bijvoorbeeld voorgesteld? “Er mailen weleens mensen of we een winkel willen openen in ruil voor 10 procent korting, die krijgen de deleteknop. Daar hebben we geen tijd voor.”

De Meilandjes zijn dan onverbiddelijk. “Ik ben soms dan nog zo dat ik ze netjes wil afwijzen, maar Martien roept dan: ‘Delete, delete’.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien Meiland vindt het 'echt vreselijk' als een fan hem Martin noemt. Terecht of sterallures?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen