Martien Meiland-fans ergeren zich aan Dries Roelvink: ‘Jammer dan’

Dries Roelvink zet kwaad bloed bij de fans van Martien Meiland door zijn authenticiteit in twijfel te trekken, maar daar heeft hij maling aan. “Dat is dan maar zo”, aldus de 63-jarige zanger.

Dries Roelvink en Martien Meiland © SBS 6

Martien Meiland heeft veel fans, maar Dries Roelvink is daar niet één van. Sterker nog: de volkszanger vindt de realityster juist een beetje nep. “Ik ben geen trouwe kijker van de programma’s met Martien Meiland. Daar ben ik altijd eerlijk over geweest”, zegt de ‘Ik Kom, Ik Kom Eraan’-zanger in weekblad Story.

Dries vindt Martien nep

Waarom kijkt Dries niet graag naar Martien? “Ik heb niet het gevoel dat ik naar iemand kijk die echt is. Het lijkt me namelijk heel vermoeiend om de hele dag zo te zijn zoals hij televisie overkomt.”

Hij vervolgt: “Kijk, als de camera’s op mij gericht staan, zet ik ook altijd een beetje de artiest Dries aan, maar die verschilt niet veel van hoe ik in het dagelijks leven ben. Van mijn zoon Dave durf ik zelfs te zeggen dat hij altijd dezelfde is. Hij doet zich nooit anders voor. Daar heb ik bewondering voor. Maar bij Martien weet ik dat niet.”

Boze fans

Dries heeft al eerder gemerkt dat de fans van Martien het niet leuk vinden als hij zich zo uitlaat in de media. “Het wordt me door zijn fans niet in dank afgenomen wanneer ik dat zeg, maar dat is dan maar zo.”

Net als de Roelvinkjes gaan ook de Meilandjes voor een SBS 6-show enige tijd op bijstandsniveau leven. Dries denkt dat Martien het lastig gaat krijgen qua wijn drinken: “Daar zal Martien rekening mee moeten houden. Je kan het je ook niet veroorloven om een dag net iets meer geld uit te geven, want dan heb je aan het eind van de week gewoon en tekort.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen