Marco Borsato heeft trouwring inderdaad afgedaan: ‘Dit is waarom’

Marco Borsato werd vlak voor de jaarwisseling voor het eerst in 23 jaar gespot zónder trouwring, namelijk door sterpaparazzo Edwin Smulders. Nu onthult de Story waaróm hij die niet meer draagt.

Marco Borsato © NPO

Paparazzo Edwin Smulders heeft Marco Borsato gespot terwijl hij vlakbij zijn Alkmaarse woning aan het fietsen was. Het viel hem direct op dat de zanger zijn trouwring niet meer draagt. Is het dan wederom over en uit tussen hem en Leontine? Inmiddels heeft de Story van insiders begrepen dat er iets anders aan de hand is.

Familiering

Marco heeft nu een andere ring om zijn vinger, namelijk een familiering. “Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken. Dat is de ring die Marco vorige week op zijn fiets droeg. Leontine en de kinderen hebben ‘m ook nog geregeld om”, zegt de ingewijde in de Story.

Waarom dragen ze die? “Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is. Ze weten het zelf, en dat is het belangrijkst voor hen.”

Impact

Er is aangifte gedaan tegen Marco van seksueel misbruik en dat heeft ook een enorme impact op zijn gezin. Ook zijn drie kinderen, waaronder GTST-actrice Jada Borsato, hebben er natuurlijk erg veel last van.

“Dit is ook hun manier om aan hun vader te laten merken dat ze ondanks de beschuldigingen achter hem staan.”

Zonder trouwring

De cover van vorige week met daarop Marco zónder trouwring:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Linda de Mol adviseren om zich niet wéér voor Marco Borsato's karretje te laten spannen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen