Maan blijft zwijgen over The Voice-misbruik: ‘Daar zit iets achter’

Maan de Steenwinkel heeft als enige van het huidige The Voice of Holland-team nog niet gereageerd op het misbruikschandaal bij het programma. “Ik vermoed ergens dat er iets achter zit.”

Maan de Steenwinkel © NPO

Van presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé tot de niet-verdachte coaches Anouk, Glennis Grace en Waylon: ze hebben allemaal een reactie gegeven op het misbruikschandaal rond The Voice of Holland. Dit seizoen kende de van de buis gehaalde talentenjacht ook nog twee coaches voor een online traject: Maan de Steenwinkel en Typhoon.

Maan zwijgt

Ook Typhoon heeft een reactie gegeven: “Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Onafhankelijk onderzoek zal en moét licht schijnen op de waarheid. Mijn gedachten en hart gaan uit naar alle betrokkenen.”

En Maan? Die wil als enige geen reactie geven op het misbruik. Heel erg opvallend, vindt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden dat. “Dat is een opvallende. Ik heb ook even gebeld met haar management en zij verwijzen dan door naar RTL.”

‘Er zit iets achter’

Doorverwijzen naar RTL is in deze helemaal niet gebruikelijk, aldus Jordi. “Eigenlijk iedereen rondom The Voice – Chantal Janzen, Waylon, wie niet – heeft op persoonlijke titel gereageerd. Maan doet dat dus klaarblijkelijk niet en verwijst dus door naar RTL.”

Daar zit iets achter, vermoedt Jordi. “Wat dat precies zegt weet ik niet, maar ik vermoed ergens dat er iets achter zit.”

Affaire met Marco

Er gaan al jaren geruchten over een affaire tussen Maan en Marco Borsato. “Dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak”, zei Marco’s ontdekker Henny Huisman bijvoorbeeld.

Zelf heeft Marco dat ontkend: “Ik heb haar niet gezoend, we zijn niet uitgeweest, we hebben niet gedatet. Er is helemaal niets, maar werkelijk niets gebeurd.”

Marco is naar verluidt een hoofdrolspeler in het misbruikschandaal rond The Voice. Een oud-kandidaat van het programma stelt dat Marco een andere kandidaat ongewenst op de mond gezoend heeft.

Fragment

Het item van Jordi Versteegden over de Voice-rel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maan zwijgt en er wordt gesuggereerd dat daar iets achter zit. Denkt u dat dit te maken heeft met de geruchten over haar affaire met Marco Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen