Linda de Mol vernederd door geliefde: vieze gesprekken op straat

Linda de Mol zal zich vast nog eens achter de oren krabben als ze hoort welke dirt er allemaal loskomt over haar geliefde Jeroen Rietbergen. Zo zet het AD nu zijn smerige werkwijze uiteen.

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © NPO

De publieke vernedering van Linda de Mol had niet groter kunnen zijn: haar geliefde blijkt zich niet alleen schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland, maar ook aan promiscue gedrag buiten de studio. Zowel het AD als Yvonne Coldeweijer doen een boekje over hem open.

Naaktfoto’s van Jeroen

Het AD heeft een groot artikel gepubliceerd over de ‘werkwijze-Rietbergen‘. “Naaktfoto’s over de mail, dubbelzinnige grapjes en aandringende berichtjes: zo ging muzikant Jeroen Rietbergen te werk bij de vrouwen die hij benaderde”, luidt de pikante intro.

Een dame, waarvan de naam bij de krant bekend is, vertelt: “Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.”

Vernederend over Linda

De dame leerde Jeroen kennen toen hij nog een dj-duo vormde met Shownieuws-deskundige Ronald Molendijk. “Hij was in die tijd samen met Lieke van Lexmond, maar toch maakte hij al snel avances bij me.”

Jeroen hopte van Lieke naar Linda, maar bleef met de bron van het AD flirten. “Hij belde mij op een avond om af te spreken, waarop ik zei: ‘Ik zie letterlijk nu een televisiereportage van Linda en jou, waarin jullie vertellen zo gelukkig te zijn.’ Toen zei Jeroen: ‘Dat kan allemaal wel zijn, Linda denkt dat we echt iets hebben, maar ik wil jou’.’”

Al jaren verhalen

Volgens het AD staat Jeroen in Hilversum bekend als een pervert. “Op het Mediapark gaan al jaren verhalen rond over grensoverschrijdend gedrag van Rietbergen. Dat bevestigen verschillende anonieme bronnen aan deze site, hun namen en functies zijn bekend bij de redactie.”

De bron uit het AD-artikel grapt al jaren tegen vriendinnen die ook op het Mediapark werken: “Vraag op een willekeurige redactie in Hilversum rond bij wie Rietbergen wel eens ‘iets’ geprobeerd heeft en op elke redactie gaan vingers de lucht in.”

Wangedrag op bruiloft

Yvonne Coldeweijer stelt dat Jeroen zijn gedrag helemaal niet heeft aangepast, zoals hij zelf beweert. Hij was in de zomer nog op de bruiloft van Tim Koeman (zoon van Ronald) en zou zich ook daar hebben misdragen tegen een meisje. “Hij maakte voortdurend ongepaste/vieze opmerkingen en zat ongevraagd aan haar billen.”

Meerdere gasten hebben dit zien gebeuren. Het meisje moest niks van hem hebben en ging nergens op in, maar elke keer als meneer langsliep begon hij weer met vieze opmerkingen en wilde hij weer een ‘gesprekje’ beginnen.”

Linda en Jeroen vormen momenteel nog steeds een liefdespaar. Hij heeft haar jaren geleden al verteld over zijn wangedrag bij The Voice en zij heeft hem dat inmiddels vergeven

Yvonne’s story

De hele story van Yvonne:

Alle artikelen over het misbruikschandaal rond The Voice kunt u vinden op deze pagina.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol wist al jaren van het seksuele wangedrag bij The Voice. Daalt ze daardoor in uw achting?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen