Johnny de Mol zou graag Marco Borsato interviewen op televisie

Johnny de Mol zou, in navolging van zijn tante Linda de Mol, graag een tv-interview willen hebben met Marco Borsato. Dat zei hij vlak voordat de BOOS-documentaire over The Voice uitkwam.

Johnny de Mol en Marco Borsato © SBS 6, YouTube

Marco Borsato ligt nu al geruime tijd onder vuur. Vorige maand werd er aangifte tegen hem gedaan van het seksueel misbruiken van een minderjarige en vorige week werd hij er in de BOOS-documentaire van Tim Hofman van beschuldigd aan meisjes van 13 en 14 jaar oud te hebben gezeten bij The Voice Kids.

Johnny vs Marco

Vlak voordat die BOOS-docu online kwam, gaf Johnny de Mol in gesprek met Veronica Superguide aan dat hij Marco graag eens zou willen interviewen op tv. Dat deed zijn tante Linda de Mol begin vorig jaar ook, maar door dat gesprek kwamen zowel Linda als Marco onder vuur te liggen. Zij als slechte interviewer, hij vanwege zijn krokodillentranen.

Ondanks het afbreukrisico zou ook Johnny zich daar graag eens aan wagen. “The Script komt dit jaar spelen, dat vind ik leuk, maar voor de rest heb ik niet iemand van wie ik denk: die moet ik hebben. Marco Borsato? Ja, tuurlijk, maar dan wil ik wel carte blanche:”

Carte blanche

Johnny zou alleen ja zeggen tegen een interview met Marco als de zanger volledig met de billen bloot gaat. “Ik wil hem alles kunnen vragen. Evengoed is het natuurlijk verschrikkelijk, een verhaal met alleen maar verliezers. In eerste instantie het vermeende slachtoffer, maar ook Marco’s vrouw en kinderen.”

De kans dat we voor de zomer nog iets van Marco horen is echter klein. Denkt Johnny daarna ook nog op de buis te zijn met zijn talkshow HLF8? “Ik ga er niet blind van uit dat we in september verder mogen, maar ik heb er veel vertrouwen in en we gaan er alles aan doen. Dus tot mei is dit het enige plan, want een plan B leidt af van plan A.”

Angela de Jong

Wat vindt Johnny eigenlijk van Angela de Jong, die zijn miljardairsfamilie zo kritisch volgt? “Ik ben het misschien niet altijd eens met wat ze schrijft, maar ik vind Angela verder een wereldwijf. Uiteindelijk is het ook gewoon prima als erover geluld wordt, maar ik trek me weinig aan van die meningen.”

“Ik heb een aantal mensen om me heen die dicht op het programma zitten: programmadirecteur Erland Galjaard, die ouwe van me en Jeroen Pauw. Naar die mensen luister ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u op een interview van Johnny de Mol met Marco Borsato te wachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen