‘Frank Dane ligt in de clinch met 538-baas Coco Hermans’

Frank Dane kan al een tijdje niet meer goed door één deur met Coco Hermans, de zenderbaas van Radio 538. Althans, dat stelt radiokenner Patrick Kicken. “Het boterde niet meer tussen hen.”

Coco Hermans en Frank Dane © Radio 538

Het kwam vlak voor de jaarwisseling als donderslag bij heldere hemel: Frank Dane werd abrupt aan de kant geschoven als ochtendjock van Radio 538. Hij is inmiddels vervangen door Wietze de Jager en dat zou volgens radiokenner Erik de Zwart zomaar te maken kunnen hebben met een ruzie met zendereigenaar John de Mol.

In de clinch

Volgens Patrick Kicken is er echter ook sprake van een getroebleerde relatie met zenderbaas Coco Hermans. “Het boterde niet meer tussen Coco Hermans en Frank Dane. Regelmatig lagen ze in de clinch over van alles. De muziek. Over en weer gezeur”, schrijft hij in zijn Spreekbuis-column.

Coco speelt paniekvoetbal, aldus Patrick. “Wat ik uit dit soort anekdotes voor een conclusie kan trekken is dat er iemand flink het baasje loopt te spelen. Omdat ze het zelf ook allemaal niet (meer) weet. Met een shitstorm in de media en onbegrip bij je luisteraars tot gevolg.”

Order van John

Uiteraard is Franks exit geen beslissing van Coco, maar van John. “Wel leuk om te zien dat John de Mol nog efkes de baas aan het spelen is vlak voor de op hande zijnde fusie met RTL, waarna er niet meer naar hem geluisterd wordt.”

“Linda zal vast aan de kersttafel tegen John gezegd hebben dat die Wietze en die leuke Klaas toch eigenlijk veel prettiger zijn om naar te luisteren dan die Duistere Dane. Na het toetje hebben ze kop of munt gedaan. En zie daar, een telefoontje later en het is geregeld.”

Lees ook

‘Nieuwe 538-baas Coco dankt baantje aan nepotisme’ (26 augustus 2020)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat we Frank Dane nog terug gaan horen op Radio 538?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen