Drukte van belang bij Gooise villa Linda de Mol: ‘Ze wordt getroost’

Het is een drukte van belang bij de villa van Linda de Mol in het Gooise Crailo, zegt Privé-baas Evert Santegoeds. “Je ziet heel veel blonde vriendinnen in- en uitlopen die Linda opvangen.”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL

Linda de Mol is naar verluidt kapot van verdriet nu het wangedrag van haar vriend Jeroen Rietbergen is uitgelekt in de media. Mede door zijn overschrijdende gedrag heeft RTL 4 vroegtijdig The Voice of Holland van de buis gehaald, een enorme aderlating voor die zender. Ondertussen blijkt Linda al jaren te weten van Jeroens seksuele driften.

Kapot van verdriet

Privé-baas Evert Santegoeds vraagt zich echter af of Jeroen jaren geleden wel het volledige verhaal aan Linda heeft verteld, of dat ze nu toch wordt verrast over wat er allemaal naar boven komt drijven. “Ik begrijp ook dat het verdriet heel groot is in haar villa in het Gooi”, aldus de bladenmaker in Shownieuws.

Evert heeft enkele leden van zijn team op de villa afgestuurd. “We zijn daar vandaag wezen kijken en dan zie je heel veel blonde vriendinnen in- en uitlopen die Linda opvangen. Hij is er niet gezien en Linda is heel erg verdrietig.”

Breuk met Jeroen?

Zelf denkt Evert dat Linda en Jeroen uit elkaar gaan. “Ze staat voor een keuze: afscheid nemen van de man waar ze al sinds 2007 mee samen is en eigenlijk wel heel gelukkig mee is of meegesleurd worden in een schandaal waarvan de gevolgen op dit moment nog niet te overzien zijn, maar Nederland nog heel lang zullen bezighouden.”

De keuze ligt voor de hand, denkt hij. “Jeroen zorgt voor zó’n groot schandaal dat zijn zwager daar in meegetrokken wordt, zijn vrouw, de hele familie De Mol en eigenlijk dat hele grote merk The Voice, een beetje het levenswerk van John de Mol. Dan kun je je afvragen hoelang je nog lid blijft van die familie. Ik geef daar niet heel veel voor, moet ik zeggen.”

“Zit John de Mol op zondag nog met hem aan het diner? Dat denk ik niet.”

Geen overhaaste beslissing

Evert denkt niet dat Linda haar relatiebreuk een dezer dagen al bekend zal maken. “Ingewijden vertrouwen Privé toe dat zij nu ’geen overhaaste beslissing’ wil nemen. Maar dezelfde bronnen, die zich laten ontvallen dat zij er volledig doorheen zit, geven nog maar weinig voor het voortbestaan van de liefdesrelatie”, schrijft hij in De Telegraaf.

“Voor Linda is op haar 57e het drama compleet. Haar wacht een zware keuze. En kiezen betekent, zo weet ook zij, de helft verliezen.”

Alle artikelen over het misbruikschandaal rond The Voice kunt u vinden op deze pagina.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen