Douwe Bob afgeslacht in het AD: ‘Hij is gewoon een enorme egoïst’

Douwe Bob wordt met de grond gelijkgemaakt in het AD. De krant voert een pedagoog op die de zanger neerzet als een enorme egoïst die vrouwen bezwangert zonder na te denken over de gevolgen.

Douwe Bob © YouTube

Yvonne Coldeweijer heeft voor de zoveelste keer voor een enorme showbizzrel gezorgd. Naast dat Douwe Bob een kindje heeft gekregen met een vroegere scharrel en hij momenteel een kindje verwacht met zijn ex-vriendin, heeft Yvonne onthuld dat de zanger vorige maand stiekem nóg een keer vader is geworden. De moeder? Een andere scharrel.

Egoïstische Douwe

Het nieuws over de geheime baby is inmiddels door Douwe bevestigd. En hoe ziet hij het zelf dat hij nog niet naar dat geheime dochtertje heeft omgekeken? “Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden”, aldus de zanger.

Het AD vindt het gedrag van Douwe laakbaar en laat een pedagoog aan het woord die hem volledig afkraakt. Louis Tavecchio, emeritus hoogleraar pedagogiek met als specialisatie de vaderrol in de opvoeding, vindt Douwe namelijk een egoïst. “Tavecchio vindt dat sprake is van een egoïstische daad van zo’n man”, aldus de krant.

Dubieuze start

Het is ondenkbaar dat Douwe nauw betrokken is bij de zwangerschap, geboorte en opvoeding van deze drie kinderen bij hun drie verschillende moeders, aldus Louis. “Dat is bijna onmogelijk en als uitgangssituatie een dubieuze start.”

“Het zegt voor mij dat zo iemand het belang van betrokkenheid en betekenis van vaderschap eigenlijk niet kent of daar weinig waarde aan hecht. Hoe kun je nou bij drie verschillende vrouwen van waarde zijn, als je telkens de gezinnen af moet lopen?”

Aanwaaiende oom

Douwe heeft het niet lekker op een rijtje, aldus de pedagoog. “En wat word je als zo’n vrouw vervolgens een nieuwe partner vindt? De oom die af en toe eens komt aanwaaien om zijn eigen kind te bekijken.”

Pedagoog Louis leeft mee met de dames in kwestie. “Ik hoop dat ze zichzelf hebben omringd met liefhebbende naasten die ook een rol kunnen spelen in de opvoeding of een vaderrol op zich kunnen nemen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob: levensgenieter of een egoïst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen