‘Beau van Erven Dorens misbruikt slachtoffers The Voice of Holland’

Beau van Erven Dorens krijgt flinke kritiek te verwerken van Maxim Hartman. De ontregelende tv-persoonlijkheid vindt namelijk dat de talkshowhost de slachtoffers van The Voice of Holland misbruikt.

Maxim Hartman en Beau van Erven Dorens © RTL

Twee slachtoffers van het grensoverschrijdende gedrag van The Voice of Holland-bandleider Jeroen Rietbergen, tot gisteren de geliefde van Linda de Mol, zaten gisteren aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens. Op een gegeven moment hielden de dames het niet meer en lieten ze hun tranen de vrije loop.

‘Beau misbruikt meisjes’

Maxim Hartman vond dit geen prettige televisie en stelt dat Beau de dames gebruikt om sensationele televisie te maken. Het gesprek leverde veel kijkers op, want er stemden maar liefst 1,2 miljoen mensen af op de RTL 4-talkshow.

“Ik mag Beau graag maar gister misbruikte hij zelf die twee meisjes ook, in zijn emo voor de sensatie van zijn praatprogramma”, aldus de presentator in een bericht op Instagram.

‘Angela is roofdier’

Het stoort Maxim bovendien dat Angela de Jong wederom in de studio zat. “[Zij] is zelf een soort roofdier dat zichzelf te graag hoort praten”, aldus de Boulevard-verslaggever, die zijn beklag besluit met de hashtag ‘medianarcisten’.

Dat Maxim kritiek uit op Angela is niets nieuws, maar het is de eerste keer dat hij zo stevig uithaalt naar Beau. De twee kwamen eind 2020 wel in conflict met elkaar, toen Beau op zijn verjaardag verrast werd door Maxim en zijn draaiende camera. “Nee, maar jongens, Jezus, ik ben er helemaal niet klaar voor”, zei Beau geërgerd.

Grensoverschrijdend gedrag

Beau zet zich steevast in voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. Zelf heeft hij er namelijk ook wel eens mee te maken gehad. In 1994 werd hij lastiggevallen door de vieze casting director Job Gosschalk.

“Ik heb ook tegenover hem gestaan en toen heeft hij gezegd: ‘Ja, Beau, misschien is het wel een goed idee als jij je broek uittrekt, want dan kan ik die foto’s in Duitsland verkopen’”, aldus de presentator, die dat weigerde en wegliep.

Instagram

De Instagram-post van Maxim kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen