Angela de Jong reageert op haar grootste hater: ‘Pot verwijt ketel’

Angela de Jong vindt het lachwekkend dat Marcel van Roosmalen haar verwijt overal een mening over te hebben. “De pot verwijt de ketel. Nee, daar kan ik niet zoveel mee”, aldus de AD-diva.

Marcel van Roosmalen en Angela de Jong © Op1

Marcel van Roosmalen is misschien wel de grootste Angela de Jong-hater die er rondloopt in de media. Er zijn weinig mensen die zó vaak hebben uitgehaald naar de AD-opiniediva als hij. Afgelopen december wijdde hij nog een hele column aan Angela en haar ‘uitgestreken smoelwerk’. Wat vindt Angela daarvan?

Angela niet verrast

Angela haalt haar schouders ervoor op, vertelt ze op NPO Radio 1. Ze is niet zo bezig met meningen over haar persoon. “Ik ben er niet naar op zoek. Ik heb ook niet een of andere Google-alert op mezelf ingesteld ofzo. Toevallig kreeg ik ’s middags een telefoontje van een collega die me even een hart onder de riem wilde steken na die column.”

Die Marcel-column had Angela nog niet eens bereikt. “Ik zei: ‘Welke column?’ ‘Oh, je hebt hem nog niet gelezen?’ ‘Nee, ik heb hem nog niet gelezen.’ Dus toen ben ik hem gaan lezen. Ja, maar het verraste niet zo hoor, want ik weet hoe hij over mij denkt en dat moet hij vooral zo houden.”

Pot verwijt de ketel

Angela is volgens Marcel uitgegroeid tot de ‘almachtige onwetende’. “De ene columnist die zegt dat de ander overal een mening over heeft? De pot verwijt de ketel. Nee, daar kan ik niet zoveel mee”, reageert ze.

“Je weet van wie het komt toch? Hij heeft me geloof ik al alle mogelijke dingen toegewenst de afgelopen jaren. Ik ben heel blij dat ik het steentje in zijn schoen ben waar hij blijkbaar niet van af komt. Lekker houden zo, denk ik dan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen