‘Albert Verlinde, zeg gewoon dat je een domme eikel bent!’

De manier waarop Albert Verlinde zijn schadelijke uitspraken over Humberto Tan probeert goed te praten is lachwekkend, vindt Rob Goossens. “Zeg gewoon dat je een domme eikel bent.”

Rob Goossens en Albert Verlinde © RTL, SBS

Albert Verlinde heeft zondagavond in Shownieuws gesuggereerd dat Humberto Tan zich in zijn jaren bij RTL Late Night schuldig heeft gemaakt aan wangedrag. Hij gooide het op één hoop met het misbruikschandaal rond The Voice of Holland en riep RTL op om een grootschalig onderzoek in te stellen. En dat alles compleet ongefundeerd.

‘Het ging wéér mis’

Kennelijk is Albert er flink van geschrokken dat Humberto aangifte heeft gedaan van smaad en laster, want maandagavond hield hij zich ineens van de gekke aan dezelfde Shownieuws-desk. Hij had dan wel twee keer geroepen ‘een bommetje te laten vallen’, maar eigenlijk bedoelde hij helemaal niets ernstigs! Zucht.

Het lafjes terugkrabbelen van Albert komt hem nu op fikse kritiek te staan van Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard. “Het ging wéér mis. Als dit jouw poging is om het recht te zetten, dan snap ik heel goed dat Humberto zoiets heeft van: die aangifte blijft gewoon staan.”

Domme eikel

Rob vindt dat Albert écht door het stof moet gaan. “Misschien grijpt Albert een tweede kans en zegt hij alsnog: ‘Het lag niet aan de kijker of dat die dingen verkeerd heeft gehoord. Ik heb gewoon een heel lelijke insinuatie gemaakt, dat had ik niet moeten doen. Ik ben een domme eikel.'”

Collega Luuk Ikink: “Het komt ook omdat hij dan zegt: ‘Ik ga nu een bommetje opgooien.’ Dan denk je natuurlijk dat er heel wat komt.”

Lachwekkend

Rob tot slot: “Precies. Hij heeft dondersgoed geweten wat hij zei en nu net doen alsof hij het niet gelijk heeft gesteld aan de misstanden bij The Voice is lachwekkend.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen