Albert Verlinde vindt Giel Beelen een laffe hond: ‘Belachelijk!’

Albert Verlinde vindt het buitengewoon laf dat Giel Beelen niet reageert op het uit de handel halen van zijn levensgevaarlijke Shambala-druppeltjes. “Ik vind het echt belachelijk’, zegt hij.

Albert Verlinde en Giel Beelen © SBS, RTL

Giel Beelen liep in oktober enorme imagoschade op toen het programma Radar hem op het matje riep over de verkoop van de zogenoemde Shambala-druppels in zijn webshop. Deze druppeltjes van 40 euro zouden je hart moeten openen, maar zijn volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) levensgevaarlijk.

‘Ben er gewoon!’

Het NVWA sommeerde Giel gisteren om de druppeltjes per direct uit zijn webshop te halen. Daar heeft de radio-dj naar geluisterd, maar een reactie van Giel blijft uit. “Waar is Giel Beelen vandaag? Helemaal nergens. Volgens mij heeft hij te veel van die druppels genomen en komt hij niet meer bij”, aldus Albert Verlinde in Shownieuws.

“Hij heeft kennelijk verschijnselen dat hij niet meer kan praten vandaag, wat ik echt belachelijk vind. Als je zo stoer bent en je wil er handel mee doen en er is iets mee aan de hand… Laatst hadden we Lieke van Lexmond, die meteen naar buiten kwam en zei: ‘We wisten het niet en we hebben er meteen werk van gemaakt.’ Ben er gewoon!”

Laffe hond

Presentatrice Dyantha Brooks: “Dus eigenlijk gewoon een beetje laf?”

Albert: “Het is hartstikke laf eigenlijk. En wat nóg laffer is: zo’n BNNVARA… Tjongejongejonge. Die hebben het programma Kassa! Wat doen ze vandaag? Ze brengen een communiqué naar buiten! Dan denk ik: dan moet Giel Beelen een mededeling naar buiten brengen en niet BNNVARA namens Giel Beelen. Dat is echt de druppel.”

‘Snap die BN’ers niet!’

Het is onbegrijpelijk dat het zo ver moet komen, aldus Albert. “Het is goed dat het verboden is als het al deze bijwerkingen heeft. Ik snap Giel Beelen ook echt niet. Ik snap sowieso bekende Nederlanders niet die elke hobby die ze hebben meteen tot een business maken. Van: daar ga ik een vak van maken! Hou er toch eens even mee op.”

“Je bent verantwoordelijk. Zo’n Giel Beelen… Als er binnenkort mensen die bij hem gekocht hebben dit soort verschijnselen krijgen… Ik zou mezelf niet meer in de spiegel aan kunnen kijken als je dat veroorzaakt hebt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het laf dat Giel Beelen niet reageert op het uit de handel halen van zijn levensgevaarlijke druppels?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen