Albert Verlinde vindt dat Lange Frans lange tenen heeft: ‘Kom op!’

Albert Verlinde vindt het flauw dat Lange Frans zo explosief reageert op de grappen die over hem zijn gemaakt in de oudejaarsconference van Peter Pannekoek. “Kom op: iets minder lange tenen!”

Lange Frans en Albert Verlinde © YouTube, RTL

Peter Pannekoek heeft tijdens zijn oudejaarsconference een aantal grappen gemaakt over Lange Frans, de rapper die wat betreft corona ietwat in de complothoek zit. Niet leuk, vindt de artiest. “Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie”, heeft hij in een privébericht aan de cabaretier laten weten.

Dyslectische Frans

Flauw, vindt Albert Verlinde. Hij zegt in zijn programma Shownieuws: “We weten allemaal dat Lange Frans theorieën heeft met corona en pedofielennetwerken en van alles en nog wat die er achter zouden zitten. Daar heeft inderdaad Peter Pannekoek wat grappen over gemaakt.”

Wat voor grappen? “Eén van de zinnen die hij zei was dat hij de enige rapper is bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort. Nou, dat is best een grappige opmerking. Hij heeft ook gezegd: ‘Luister, als je vindt dat Lange Frans gelijk heeft: als je voortaan naar het ziekenhuis moet, ga dan niet naar het ziekenhuis, maar naar Lange Frans, want die geloof je meer dan de medici van deze wereld.’”

‘Kom op zeg!’

Dat is een prima verhaal, vindt Albert. “En dan gaat Lange Frans erop reageren. En niet zomaar reageren, maar agressief reageren met: ‘Ik zie je wel als ik je zie.’ Daar gaat een soort bedreiging uit van: ‘Ik weet je te vinden.’ Dat is natuurlijk verschrikkelijk.”

“Lange Frans, kom op: iets minder lange tenen en lachen om de grappen die gemaakt worden. Er waren tijden dat je trots was als je genoemd werd in de oudejaarsconference, dus klamp je daar nou een beetje aan vast. Lachen is belangrijk in het leven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lange Frans zegt: 'Ik zie je wel als ik je zie.' Klinkt dat als een bedreiging?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen