Wouter de Winther en Jumbo-acteur ruziën bij Beau: ‘Zo treurig!’

Wouter de Winther en Frank Lammers zijn met elkaar in aanvaring gekomen in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Het twistpunt was het verboden feestje van tienerprinses Amalia.

Frank Lammers en Wouter de Winther © RTL

Prinses Amalia heeft afgelopen weekend met te veel mensen haar achttiende verjaardag gevierd, bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst na berichtgeving door Wouter de Winther in De Telegraaf. Het coronamaximum van vier gasten is ruim overschreden. De journalist zat gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens om daarover te praten.

Honderd gasten?

Hoeveel gasten heeft Amalia nou precies ontvangen? Wouter in de talkshow Beau: “Onze tipgevers hadden het over een getal van honderd. De RVD heeft eerst gezegd 21, toen heb ik nog een keer gevraagd of ze het zeker weten en het er niet veel meer zijn, maar de RVD zegt dat er 21 uitnodigingen zijn geweest en dat daarvan niet iedereen is komen opdagen.”

Zijn er dan mensen die de kroonprinses afzeggen? “Dat vond ik ook een wat onwaarschijnlijk verhaal op zo’n bijzondere gelegenheid, maar goed. In feite gaat het er niet eens om of het er nou 20, 30, 50 of 100 zijn. De regel is 4 en dat wordt van alle andere meisjes en jongetjes ook gevraagd als ze achttien worden.”

‘Waarom zeg je dit?!’

Acteur Frank Lammers, bekend van de Jumbo-reclames, reageert furieus. “Ik wil niet de toon zetten voor deze avond of misschien ook wel, maar waarom zeg je nou: ‘Nou, ze zeiden wel 100!’ Dat is een beetje hijgerig. Ik denk: laat dat meisje met rust. Zeg dan gewoon: ‘Er waren te veel mensen’, en als jij niet zeker weet dat daar honderd mensen waren, dan moet je dat ook hier niet op die manier zeggen. Ik hou hier niet van.”

Gastheer Beau van Erven Dorens: “We weten dus niet of het er honderd zijn. Dat waren de geruchten.”

Frank: “Ja, maar als je dat zo zegt, dan zijn het er alweer 100 en zo zijn het er straks 150. Breng zo’n nieuws nou en dat wordt echt wel de toon van deze avond.”

Geen vacatures

Wouter plotseling: “Nou, we hebben helaas geen vacatures meer voor de Jumbo-acteur, dus helaas.”

Frank: “Wat is dit voor opmerking, echt! Ughh, wat treurig, echt waar! Jezus.”

Beau: “Het staat genoteerd wat je zegt. Het is niet zo dat het bewezen is, 100. Het zijn er in elk geval 21 of hoeveel er daarvan zijn komen opdagen.”

‘Ze weten het niet!’

Frank: “Dat is ook niet bewezen. Ze weten het helemaal niet.”

Iedereen in koor: “Jawel.”

Frank: “Oké, prima.”

Wouter: “De RVD verklaart, maar misschien moet je eerst het artikel lezen voordat je een mening geeft.”

Fragment

Een fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen