Rob Jetten wil Johnny de Mol niet kussen: ‘Zweet bij m’n kontje’

Rob Jetten wilde tv-presentator Johnny de Mol gisteren geen kusje geven in de slotrubriek van zijn talkshow HLF8. De politicus van D66 hield het bij een boks en dat is ook best begrijpelijk.

Johnny de Mol en Rob Jetten © SBS 6

Johnny de Mol sluit zijn talkshow elke avond af met een rubriek waarin zijn gast alleen maar ja of nee mag antwoorden. Gisterenavond was Rob Jetten aan de beurt. Hij onthulde in de rubriek dat hij altijd vrolijk is, dat hij Sigrid Kaag beter vindt dan Alexander Pechtold en dat hij Wopke Hoekstra niet de knapste politicus in Den Haag vindt.

Schreeuwen voor Sifan

Er kwamen ook wat intieme vragen aan bod. Zo onthulde Rob dat hij wel eens met een meisje heeft gezoend en ook wel ‘verder is gegaan’. Verder kwamen er niet veel spannende dingen ter sprake.

Rob vertelde bijvoorbeeld dat de overwinning van Max Verstappen voor hem niet het grootste juichmoment ooit opleverde. “Ik heb het hardst geschreeuwd voor Sifan Hassan afgelopen zomer bij de Olympische Spelen. Dat vind ik zo’n enorme sportheld voor Nederland. Echt helemaal geweldig.”

Boks of kus

Aan het eind van de rubriek legde Johnny aan Rob voor of ze zouden afsluiten met een boks of een kus. Met het plexiglas tussen hen in dan. “Een boks of een kus?”

Daarop gaf Rob een boks. Johnny wederom: “Een boks of een kus?”

Rob: “Een boks!”

Zweetkontje

Dat Rob geen zin had in een kusje is ook niet zo gek. Aan het begin van de uitzending sprak Johnny namelijk een behoorlijke libidokiller uit.

Kennelijk had Johnny geen idee dat de uitzending al was begonnen, want zijn eerste zes woorden waren: “Een béétje zweet bij m’n kontje.”

Waarom hij dit zei is volstrekt onduidelijk, maar heel erg erotiserend is het niet.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen