Rachel Hazes vraagt showmedia om aandacht: ‘Ik ben er ook nog!’

Er wordt wel gezegd dat er in de zaak-Marco Borsato alleen maar verliezers zijn, maar dat geldt dan ook voor Rachel Hazes. Immers: wie heeft het nu nog over háár? Tijd voor een schreeuw om aandacht.

Rachel Hazes © Instagram, NPO

Rachel Hazes heeft gisteren een foto op Instagram geplaatst van een enorm groot gouden hart, gemaakt van kerstballen. Ze laat in de lucht hangen of er misschien een nieuwe liefde is. “Liefde is… gisteravond thuiskomen en een mooi kado voor de deur #ikookvanjou❤️.” Even later: “Dadelijk hoor je de rest😜😜😜”

Rachels aanbidder

Nou, Rachels gebeden werden direct verhoord. De showmedia sprongen er bovenop. ‘Is Rachel Hazes verliefd? Verrast met bijzonder cadeau’, kopt Ditjes en Datjes. En het AD: “Krijgt Rachel een cadeau van een aanbidder?’

Hazes-lakei Guido den Aantrekker mocht het nieuws gisteren duiden aan de desk van Shownieuws. “We hebben weer een mysterie in de show, hartstikke leuk. Nee, zij plaatste op Instagram een foto van een nogal groot uitgevallen hart. We zien het hier. Daar stond ook een boodschap bij.”

Toeters en bellen

Met die boodschap hint Rachel op een nieuwe date. “Dan gaan natuurlijk bij Shownieuws op de redactie alle toeters en bellen af, verloven worden ingetrokken, want er moet natuurlijk uitgezocht worden hoe dit zit”, aldus Guido.

Ah, goed om te horen dat de alarmbellen bij Shownieuws weer werken. Die stonden afgelopen dinsdag namelijk uit. Afijn, de hele redactie is dus bovenop het Rachel-nieuwtje gesprongen. Guido: “Is hier sprake van een nieuwe liefde? Er is natuurlijk even contact opgenomen met de omgeving van Rachel Hazes, zoals dat dan gaat.”

Een grap

Wat zegt de omgeving van Rachel? “Daar wordt eigenlijk een beetje de suggestie gewekt dat het om een grap gaat. Als je de post eronder leest, dan zie je ook dat bijvoorbeeld Els Hofland, haar zus, zegt: ‘Oh, heb ik iets gemist?’ En dat Rachel zegt: ‘Nee, jij weet alles al!’ Met heel veel lachebekjes.”

“Ik denk persoonlijk – je weet het nooit zeker natuurlijk vanwege de radiostilte – dat het van André is en dat hij natuurlijk zijn moeder op zijn bekende groteske manier wil bedanken voor hoe lief en goed ze voor hem zorgt thuis in Mijdrecht. Voorlopig hou ik dat nog even als scenario aan.”

Instagram

De Instagram-post van Rachel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes verlegen zit om aandacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen