Nikkie de Jager afgeblaft na Adele-interview: ‘Ze is zó overdreven’

Het is een prestatie van formaat: Nikkie de Jager heeft niemand minder dan wereldster Adele gestrikt voor haar populaire talkshow. Maar niet iedereen is enthousiast: “Ze is echt zó overdreven.”

Guido den Aantrekker, Adele en Nikkie de Jager © Shownieuws, Instagram

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, verraste gisterenavond vriend en vijand door vanuit het niets een nieuwe video met Adele te publiceren op YouTube. Zij behoort tot de grootste sterren van de wereld. “OMG THE DREAM IS REAL!!! Het is gewoon gelukt!!!!!!!!!! Geweldig. X”, reageert Eva Jinek.

Nikkie afgeblaft

Chantal Janzen noemt Adele en Nikkie ‘sisters’, Anna Nooshin krijst ‘oooooooomggggg’, Paul de Leeuw zegt ‘great, greater, greatest’ en Wendy van Dijk laat weten: “Geweldig!! Ze is ook zooooo leuk!”

Iedereen hartstikke lyrisch dus, maar dat enthousiasme wordt niet gedeeld door Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Hij ging er gisteren tijdens de uitzending van Shownieuws in met de hakbijl. “Heb jij haar wel eens ontmoet in het echt, Nikkie? Praat ze dan ook zo of zou ze ook gewoon normaal praten als je haar zeg maar ’s ochtends spreekt?”

Heel overdreven

Guido vindt dat Nikkie echt heel erg overdreven praat in haar programma’s. “Het is natuurlijk een enorme act wat ze doet. Ze praat heel overdreven.”

Collega Anouk Smulders: “Ja, maar dit is toch fantastisch? En complimenten over hoe ze Engels praat.”

Guido: “Nee, maar ik zeg niet dat het niet fantastisch is. Dit is een performer eerste klas, maar het is dus wel een act. Of zou ze ook ’s ochtends zeggen tegen d’r vriend (zet hysterische Amerikaanse stem op, red.): ‘Zal ik even een lekker eitje voor je bakken?’ Het is zo overdreven! Ze wordt ze bejubeld, maar het is toch gewoon een act dit?”

‘Hoezo zeg jij dit?’

Anouk: “Het is toch fantastisch dat ze dit doet en het is toch ook een show? Ze zit die vrouw helemaal te glammen. Dit is haar ding wat ze doet.”

Guido: “Ik vind het gewoon overdreven.”

Anouk: “Hoezo zou ze dan zo zeggen dat je je eitje ’s ochtends krijgt? Hoezo zeg je dat dan?”

Guido: “Nee, het is gewoon hoe zij praat. Dat is een enorme act.”

Anouk: “Jij zit dit nu echt totaal nu gewoon te verpesten. Dit is toch de wereld deze twee vrouwen?”

Guido: “Nee, ik zit gewoon niet op jouw golflengte. Ik praat gewoon niet met je mee.”

Anouk: “Hou gewoon je mond! Dit is mijn onderwerp.”

The Power of Make-up

De aflevering van The Power of Make-up waarin Nikkie Adele interviewt:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen