‘Nieuwe vriendin André Hazes jr. zorgde voor ruzie Rachel en Rossana’

Anne Rose Zonneveld, de vermeende nieuwe vriendin van André Hazes jr., is de reden dat Rachel Hazes en Rossana Kluivert eerder dit jaar ruzie kregen. Dat meldt showbizzhyena Yvonne Coldeweijer.

Hazesjes © Instagram

Yvonne Coldeweijer, die in rap tempo de meest spraakmakende showbizzwatcher van het land is geworden, zegt het zeker te weten: André Hazes jr. heeft een relatie met Anne Rose Zonneveld (foto: midden) en in januari gaan ze samen een weekendje naar Londen. “Ik heb bewijs. It’s LOVE!!!

Wie is Anne Rose?

Het afgelopen halfjaar heeft Yvonne dermate veel geloofwaardigheid opgebouwd dat ze donderdag direct de voorpagina van AD’s online showkatern haalde met dit nieuwtje over André’s vermeende nieuwe liefde. En zelfs Angela de Jong, die door Yvonne gezien wordt als haar showbizzmoeder, kopt er al over.

Maar wie is die Anne Rose eigenlijk, behalve dat ze de verkoopmanager is van het Amsterdamse restaurant Mama Kelly? Yvonne weidt erover uit in een nieuwe video op haar kanaal Life of Yvonne. “Dit meisje is een vriendin van Nino Wilkes, dat is de zoon van Rossana Kluivert en dat is natuurlijk de vriendin van Rachel.”

Baantjespikker

Anne Rose komt uit Vinkeveen. “En haar familie ook. André is natuurlijk opgegroeid in Vinkeveen. Ze kennen elkaar dus al heel lang, de families ook. Het is dus zo: Anne Rose heeft het baantje van Nino overgenomen. Nino was natuurlijk altijd een soort van de manager van Rachel en deed veel administratieve dingen, afhandelingen en contracten.”

Maar nu doet Anne Rose dat, weet Yvonne. Hebben we hier te maken met een baantjespikker? “Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd. Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!”

Rachel-Rossana-ruzie

De plannen voor een tv-soap over Rachel en Rossana werden in de zomer abrupt gecanceld vanwege bonje tussen de dames. De media-aandacht hiervoor was onterecht, riep Nino vervolgens, al bevestigde hij wel dat hij abrupt gestopt was als Rachels manager. In de herfst gaf Rossana aan doodmoe te worden van vragen over Rachel.

Volgens Yvonne heeft deze ruzie alles te maken met Anne Rose die het baantje van Nino overnam. “Dit schijnt de reden te zijn van de bekoeling tussen Rachel en Rossana. Aha, daar komt de monkey out of the sleeve!”

Pittige meid

Deze nieuwe Hazes-vriendin belooft heel erg veel juice, denkt Yvonne. “Ik ben benieuwd wat dit voor meid is, want het klinkt pittig, maar goed: laten we haar het voordeel van de twijfel geven. Het kan nooit zo erg zijn als Sarasoel, but we don’t know this, we zijn nog maar net begonnen.”

“Anne Rose heeft haar plekje verworven in het kamp-Hazes, doet dus de admin van Rachel en het schijnt dus dat de vonk op die manier is overgesprongen.”

‘What the f°ck!’

Overigens vindt Yvonne het hilarisch dat André weer kroelend onder de kerstboom zit. “What the f°ck, André, wat doe jij? Kan jij nou niet echt één seconde alleen zijn? Het is echt heel erg zielig gewoon, maar zó juicy, dankjewel! Dit is wat hij elk jaar doet. Elk jaar met kerst heeft hij een nieuwe vriendin! Het is onvoorstelbaar. Dit is gewoon wat hij doet. Hij kan niet alleen zijn.”

“Anne Rose heeft zich als een slang door het gras bewogen en precies André gepakt toen hij kwetsbaar was: single en alleen. Dat is het moment waarop je André helemaal kan inpalmen”, zegt Yvonne. Maar, zo denkt ze: “Het is geen liefde. Het is opvulling van leegte.”

Life of Yvonne

De nieuwste Hazes-juice van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen