Natacha Harlequin heeft persoonlijk contact met John de Mol

Natacha Harlequin heeft een persoonlijke band met John de Mol, vertelt ze in de Weekend. De advocate wil daar echter niet te veel over kwijt in de media. “Dat is echt iets tussen ons.”

Natacha Harlequin Foto: SBS Shownieuws

Heel even dacht Natacha Harlequin dé grote ster van de vooravond-tv te worden, maar haar programma Dit Vindt Nederland is vorig jaar jammerlijk mislukt op SBS 6. “Dat was gewoon balen. Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Maar het is zoals het is, ik ben ook zakelijk ingesteld”, zegt ze in de Weekend.

Kruk in Shownieuws

Ze neemt het zendereigenaar John de Mol niet kwalijk. “Met de heren van Talpa heb ik daar goede gesprekken over gehad. Dat heb ik met alles wat ik doe, ook als ik een strafzaak aanneem, ik kijk altijd naar de kleine lettertjes.”

Nu zit Natacha opgescheept met een kruk in Shownieuws. “Talpa vroeg of Shownieuws iets voor mij was. Ik zei van wel, maar veel mensen zagen het niet zitten: ‘Moet je dat wel doen?’ ‘Ja, juist’, zei ik dan. Collega’s vinden het goed dat ik iets uitleg op een leuke manier, en dat is daar aan de orde. Daarbij komt, het team van Shownieuws is erg leuk.”

Contact met John

John is gecharmeerd van Natacha. “Ik heb persoonlijk contact met John de Mol, maar ik zeg er niks over. Dat is echt iets tussen ons”, lacht ze.

Tot slot: heeft Natacha eigenlijk een vent? “Mijn man is Jacques Taekema, met wie ik het advocatenkantoor Taekema Harlequin Advocaten heb, maar veel cliënten weten niet dat hij mijn man is. We zijn al vanaf 2005 samen. Hij wil niet zo graag in de publiciteit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de verafgoding van John de Mol misplaatst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen