Monique Westenberg flink bespot: ‘André krijgt weer kalkoen met kerst!’

Monique Westenberg is flink bespot op de radio nu het gerucht gaat dat ze nog voor kerst de poorten opengooit voor haar ex André Hazes jr. “Heeft-ie toch weer kalkoen met kerst!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Tom Cornelissen

Met haar 43 jaar is Monique Westenberg een stuk ouder dan de vader van haar kind: de 27-jarige André Hazes jr. Elke keer als hij weer een paar maanden een andere vrouw heeft uitgeprobeerd, sluit Monique hem weer in de armen. Ook na zijn Sarah van Soelen-avontuur zou André weer voorsorteren op een terugkeer naar Monique.

Kalkoen met kerst

Het leidt tot pittige grappen in de radioshow van Wilfred Genee, waar cabaretier Rob Scheepers de rubriek ‘Week in oneliners’ heeft. “Dré Hazes en Monique zullen waarschijnlijk voor de kerstdagen weer samen zijn. Heeft-ie toch weer kalkoen met kerst”, sneert Rob, verwijzend naar de kalkoennek waar veel vrouwen op leeftijd mee kampen.

Of verwijst Rob toch naar iets anders? Lachend: “Die [grap] vind ik zelf ook heel smerig, omdat het eigenlijk niets zegt en iedereen er een eigen plaatje bij heeft.”

Eenzame oudere

Rob vindt het leeftijdsverschil tussen André en Monique erg geestig. Over hun mogelijke hereniging met kerst grapt hij verder: “Ach, het is altijd een mooi gebaar om met kerst een eenzame oudere in huis te halen.”

Overigens vraagt Rob zich wel af wie het volgende slachtoffer wordt van vrouwenjager André. “Met wie Dré de jaarwisseling gaat doorbrengen is nog niet bekend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Met wie zal Sarah van Soelen dit jaar kerst vieren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen