Marco Borsato wéér slachtoffer van heftige Even Tot Hier-grap

Marco Borsato is voor de tweede week op rij slachtoffer geworden van een heftige Even Tot Hier-grap, ook nu hij de aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag bij jonge meisjes heeft ontkend.

Even tot hier © NPO

Na weken vol geruchten is het Even Tot Hier geweest dat de bom vorige week zaterdag deed ontploffen: voor het oog van 2 miljoen kijkers maakte Niels van der Laan een behoorlijke pittige grap over het quarantainehotel bij Schiphol. “Het is nog veiliger om bij Marco Borsato te logeren!”

Pittige Borsato-grap

Het was de aanleiding voor Angela de Jong om een column te wijden aan de Borsato-zaak. “Als er op zaterdagavond in Even Tot Hier voor 2 miljoen kijkers grappen worden gemaakt over hoe onveilig het is om een logeerpartijtje bij Marco Borsato te doen, dan is het hek wel van de dam, kunnen we zeggen”, legde ze deze week uit bij Beau.

Vijf dagen na de uitzending van Even Tot Hier, waar de geruchten over Marco voor het eerst een megapodium kregen, heeft de zanger de roddels eindelijk ontkend. Voor ’s lands populairste comedyshow is dat echter geen reden om Marco met rust te laten. Gisteren, in de een na laatste aflevering van het seizoen, werd er wéér een pittige Borsato-grap gemaakt.

Vaandeldrager spreekt

Even Tot Hier stipte de aankoop van Rembrandtst De Vaandeldrager aan ter waarde van 175 miljoen euro. De vaandeldrager in kwestie werd in de uitzending tot leven gewekt, met plat accent en peuk in de hand. “Zo, nou daar ben ik dan. Weer terug in Nederland. Jarenlang in Frankrijk gehangen, maar nou remigreer ik.”

De vaandeldrager was lekker op dreef. “Ik dacht: ik zal wel eerst naar Ter Apel motten, maar nee hoor. Ik mag meteen naar het Rijks. 175 miljoen. Nou, nou, nou, nou, nou, wat een geld. Daar moeten ze bij Pfizer/BioNTech vier minuten voor werken. Da’s een hoop geld hoor.”

‘Iets met een barbecue’

Dan: “Ik ga nou eerst nog op tournee door Nederland, maar die tournee ga ik afzeggen. Ik ken niet in detail treden waarom, maar, nou ja, het is iets met een barbecue. Ik had het meisje met de parel zeg maar ‘gecoacht’. Nou goed…”

Een behoorlijk pikante grap. Volgens de geruchten heeft Marco dat grensoverschrijdende gedrag immers vertoond bij meisjes die hij heeft gecoacht in The Voice Kids en zou dat wangedrag hebben plaatsgevonden op een van zijn jaarlijkse Voice-barbecues. Nadat die geruchten in de openbaarheid zijn gebracht, heeft Marco onder meer zijn clubtour gecanceld.

Overigens stak de vaandeldrager zich vervolgens per ongeluk in brand met zijn smeulende sigaret: “Nou ja, logootje van SBS 6 erbij, en je ken me de hele kerst uitzenden.”

Fragment

Het fragment in kwestie:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen