‘Katja Schuurman liet zich bevredigen tijdens voorstelling zus’

Katja Schuurman heeft zich aan het begin van haar relatie met Freek van Noortwijk een keer laten bevredigen tijdens een voorstelling van haar zus Birgit. Dat suggereert Privé-journalist Jan Uriot.

Katja Schuurman © Op1

Het was laatst groot nieuws in de showmedia: de relatie tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is over en uit. Een mooi moment voor Privé-journalist Jan Uriot om herinneringen op te halen. Hij zag de liefde tussen het tweetal namelijk wel van héél dichtbij opbloeien, vertelt hij in een video op de Telegraaf-site.

‘Kind, zit eens stil!’

Jan waande zich tijdens een voorstelling van Birgit Schuurman op de set van Meiden van Holland. “Ik ben eigenlijk een beetje getuige geweest van hoe die liefde opbloeide. Zes jaar geleden zat ik in meen ik de schouwburg van Gouda naar een voorstelling te kijken van Birgit Schuurman. Die speelde op het toneel, een heel mooie rol enzo.”

En toen? “Op rechts zaten de vader en moeder Schuurman en op links zat Katja met die nieuwe liefde. Ik wist niet eens hoe hij heette toen nog. Zo pril was het nog. Nou, het licht gaat uit, die voorstelling wordt gespeeld en op een gegeven moment zit Katja zo te wiebelen naast me dat ik denk: kind, zit eens een keertje stil, weet je wel.”

Wiebelende Katja

Katja die aan het wiebelen is: dat kan natuurlijk maar één ding betekenen. “Ze zat maar te wiebelen dat ik denk: wat gebeurt er nou? Dat weet ik eigenlijk nog niet, maar ik weet wel dat hij met z’n handen niet aan het applaudisseren was voor z’n schoonzuster. Dat weet ik wel.”

Jan suggereert daarmee dat Freek zijn vingerkunsten aan het oefenen was. “En de ouders dan?”, vraagt de presentator van dienst aan Jan. Hij daarop: “Die zaten er gewoon bij. Ik heb het meegemaakt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het jammer dat Katja Schuurman een mediapauze heeft ingelast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen