Hans Klok baalt van mislukte The Roast: ‘Het was afschuwelijk slecht’

Hans Klok baalt ervan dat uitgerekend zijn editie van The Roast zo ontzettend slecht was. Hij zat daar in die tv-studio ‘doodongelukkig’ te wezen, aldus de illusionist. “Het was afschuwelijk.”

The Roast of Hans Klok © Comedy Central

Het is een smetje op het topjaar van Hans Klok: The Roast. Het jaarlijkse programma van Comedy Central waarin bekende Nederlanders worden afgebrand, had dé grote uitsmijter moeten worden, maar niets is minder waar. De grappen waren dermate pover dat het tv-evenement zijn minst bekeken editie ooit noteerde.

Tenenkrommend slecht

Weekend-baas Bart Ettekoven heeft met Hans gesproken, vertelt hij in Shownieuws. “Ik had hem vanavond nog even aan de telefoon voor de uitzending en toen was hij ook weer heel open, want ik vroeg aan hem: ‘Wat vond je nou van die Roast van de week?’ Want ik heb er naar zitten kijken met echt kromme tenen in mijn schoenen, zó slecht.”

Daar blijkt Hans net zo over te denken. “Hij zegt: ‘Bart, je hebt helemaal gelijk. Het was afschú-we-lijk slecht. Hij baalde er een beetje van, want hij zegt: ‘Ik heb zo’n goed jaar gedraaid.’ Hij heeft natuurlijk dat Zomergasten gedaan, hij had zijn show in de Harbour Club. Het ging als een trein en hij zegt: ‘Dan wil je zo’n jaar natuurlijk ook succesvol afsluiten.’”

Dramatische avond

The Roast leek de perfecte afsluiting, legt Bart uit. “Dan word je uitgenodigd voor zo’n roast, wat een enorme eer is en wat heel leuk hád kunnen zijn… Je staat toch in het rijtje van namen die hem zijn voorgegaan. En dan wordt het zo’n dramatische avond.”

“Hans zegt: ‘Ik zat daar en ik werd er echt doodongelukkig van! Jammer, want het team van Comedy Central was echt fantastisch goed en leuk, fijn mee samengewerkt. Maar ja, ik heb weinig moeten lachen.’ Ik zei: ‘Ja, ik ook niet.’ Hij zegt: ‘Ja, dat is toch volgens mij wel de bedoeling van een roast.’”

Fragment

Een fragment uit de beroerde Roast of Hans Klok:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Comedy Central na de mislukte roast van Hans Klok in de problemen komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen