Gordon afgeslacht vanwege hypocriet coronagedrag: ‘Wat een natnek!’

Gordon wordt volledig met de grond gelijk gemaakt door Jan Roos vanwege zijn hypocriete coronagedrag. “Hij is zo gek op regeltjes! Waarom houdt die natnek zich er dan niet aan?”

Jan Roos en Gordon © YouTube

Hypocrisie is BN’ers niet vreemd, maar Gordon brengt het allemaal wel héél erg next level. De zanger schreeuwt van de daken dat hij walgt van ongevaccineerde mensen omdat ze de samenleving in gevaar zouden brengen, maar is woest als iemand hém terechtwijst. Niet alleen weigerde hij in quarantaine te gaan, ook is hij boos omdat hij niet naar Dubai mag.

Weigerende Gordon

Gordon is vorige week woensdag teruggekomen uit Zuid-Afrika, dat twee dagen later zo’n beetje hermetisch van de wereld afgesloten werd vanwege de omikronvariant van het coronavirus. Zorgminister Hugo de Jonge riep iedereen op die sinds maandag was teruggekomen uit Zuid-Afrika om in quarantaine te gaan.

Nou, dat verzoek van Hugo heeft Gordon vriendelijk in de wind geslagen. Hij zat op zaterdagavond zwetend als een otter en met een verkouden stem in de finale van K2 Zoekt K3 en zondag had hij opnames voor een of ander Gerard Ekdom-quizje voor SBS 6. Ook Talpa Media vond het prima dat Gordon niet in quarantaine ging.

Niet naar Dubai

Na een paar dagen in Nederland, wilde CO2-monster Gordon eergisteren weer naar zijn nieuwe woonplaats Dubai vliegen. Maar daar willen ze de SBS 6-ster niet hebben, omdat hij korter dan 14 dagen geleden nog in Zuid-Afrika is geweest. De reactie van Gordon? Verbolgen. Woest. Leuk al die regels, maar niet als ze voor hem gelden kennelijk.

Wat een hypocriet, zegt Jan Roos in de Sinterklaas-special van RoddelPraat. “Weet je wat ik het allerergste vind? Dit zijn dus mensen die de hele tijd een grote smoel hebben over de coronamaatregelen en dat iedereen gevaccineerd moet worden: ‘Het moet en zal gebeuren, want als je dat niet bent bent je tuig en ben je een schoft!’”

Natnek

Jan: “Maar meneer komt dus uit Zuid-Afrika, waar die omikronvariant rondwaart, (…) en die moet twee weken in quarantaine. En wat doet hij? Hij gaat gelijk met dat dikke lijf zwetend als een otter in de jury zitten. Ook geen 1,5 meter afstand, helemaal niets. En daar een beetje halfverkouden zitten te schaterlachen.”

Ongelooflijk, vindt Jan het. “Het punt is dat hij het ook kan overgeven, dus hij kan die Zuid-Afrikaanse variant door de studio heen zitten blaffen. Die l°llo had toch gewoon in quarantaine moeten gaan? Hij is toch zo gek op regeltjes? Hij is zo gek op regeltjes! Waarom houdt die natnek zich er dan niet aan? Waarom hoeft hij zich er niet aan te houden?”

Schandalig

Kennelijk dicht Gordon zich als BN’er een uitzonderingspositie toe, aldus Jan. “Waarom moet iedereen zich aan die regels houden, behalve Gordon? Ik snap er geen moer van. Het is ook schandalig voor die productie dat ze daaraan meedoen, want je weet nu al dat hij ziek is.”

Het is geestig dat Dubai hem buiten de deur houdt, vindt Jan. “De regels waar hij zich aan dient te houden, vindt hij níet fantastisch. Dat is nou precies het probleem met dit soort mensen. Die vinden dat regels voor iedereen gelden, behalve voor henzelf. Dan ben je toch een narcist? Wat een gek joh, hé!”

Aangeven

Volgens Boulevard heeft Gordon zich misdragen op Schiphol toen hij geweigerd werd op zijn vlucht naar Dubai. Jan: “Dan gaat hij dus naar Schiphol, terwijl hij dus mogelijk dat omikronvirus in z’n dikke lijf heeft zitten, en dan gaat hij daar staan te schreeuwen van: ‘Ik wil wel mee met het vliegtuig!!! Ik ben Gordon!!!’”

“Kunnen we Gordon niet aangeven bij de overheid van Dubai? Dat we vertellen wie het is en hij daar wordt opgepakt? Dat we van hem af zijn. Ik denk dat ik gewoon een mailtje stuur.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u wat John de Mol in Gordon ziet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen