Emma Heesters en Maan na pittige sneer samen in één tv-studio

Emma Heesters en Maan de Steenwinkel waren gisterenavond allebei te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Van enige spanning tussen de twee dames was niets te merken.

Maan de Steenwinkel en Emma Heesters © RTL

Het zijn momenteel twee van de grootste talenten in de muziekindustrie: Emma Heesters (25) en Maan de Steenwinkel (24). Er vindt dan ook een gezonde concurrentiestrijd plaats tussen beide dames, die zich min of meer op dezelfde doelgroep richten. Anderhalve week geleden deelde Emma voor het eerst een flinke steek onder water uit naar Maan.

Emma sneert naar Maan

Emma werd door Radio 538 gevraagd om in een online programmaatje te reageren op nieuwe muziekreleases en toen kwam ook het nieuwe plaatje van Maan voorbij, waarin ze kweelt dat ze ‘alleen maar wil leven’. Nou, niet bepaald aan Emma besteed. Die single dan. “Heel eerlijk: ik zou het zelf niet opzetten”, bitchte ze.

Het werd gretig opgepakt door de showmedia, die een valse strijd tussen deze twee dames wel zien zitten. Het is dan ook wel opvallend dat Emma in dat online programmaatje alleen maar negatief reageerde op de single van Maan. Over de andere liedjes, bijvoorbeeld die van Mart Hoogkamer, was ze dolenthousiast. “Ja, dit is leuk hoor!”

Samen in één studio

Plotseling zaten Emma en Maan gisteren samen in één tv-studio, namelijk bij Beau. Een beetje pijnlijk voor Emma: zij moest in het publiek zitten, terwijl Maan aan tafel mocht. De reden van hun talkshowoptreden was dat ze zondag weer een concert gaan geven met The Streamers. Tijdens dit online concert kan men fooien geven aan de artiesten.

Emma is er ditmaal ook bij en Maan haastte zich aan Beau’s tafel te zeggen dat ze dat heel leuk vindt. “Wij zijn ook blij dat er een meisje bij is, want we hebben wel wat girlpower nodig in de band, hè, Suus? Davina is er ook bij geweest soms, maar die gaat dan ook weer weg, dus het is altijd leuk als er meisjes bij komen. Sanne is er ook niet bij.”

‘Ik vind het zó leuk!’

Zelf is Emma ook enthousiast over haar deelname aan The Streamers. “Ik vind het zo leuk dat ik er eindelijk bij ben. Ik heb vanmiddag al met een gedeelte gerepeteerd en het was al zó gezellig. Ik ga natuurlijk All I Want For Christmas Is You zingen, met de meiden.”

Dat belooft een gezellig kerstig optreden te worden. Hopelijk blijven backstage alle kerstballen heel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bekende artiesten vragen op tweede kerstdag om fooien tijdens hun The Streamers-concert. Trekt u de portemonnee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen