Beau van Erven Dorens komt Rik Felderhof tegen na mediaruzie

Beau van Erven Dorens en Rik Felderhof zijn elkaar vorige maand tegengekomen op Bonaire. Er heerste enig ongemak, omdat beide heren niet al te aardig over elkaar zijn geweest in de media.

Beau van Erven Dorens en Rik Felderhof © RTL, YouTube

Over twee dagen begint Beau van Erven Dorens met zijn nieuwe programma Lago di Beau, een soort revival van Villa Felderhof. Tv-collega Winston Gerschtanowitz werkte aan eenzelfde soort format, maar vanwege de coronacrisis werden die plannen geannuleerd en nu is Beau hem voor. Jammer, vindt Rik. Hij ziet Winston als zijn opvolger.

Beau en Rik in Bonaire

Het is geen wonder dat Rik liever Winston dan Beau ziet als zijn opvolger. Beau heeft in het verleden namelijk best gemene dingen gezegd over Rik. “Ik heb vroeger best taaie columns over hem geschreven in Nieuwe Revu. Behoorlijk uitgehaald zelfs. Dat hij zo’n ijdeltuit was en zo”, aldus de presentator in het AD.

Nu hebben Beau en Rik elkaar ontmoet. “Ik kwam Rik vorig maand tegen op Bonaire, waar hij woont en ik met mijn zoons aan het surfen was. Zat ik toevallig naast hem in een restaurant. Was wel leuk. Hij wist van mijn programma. Maakte zich zorgen of ik gepikeerd was over zijn uitspraken.”

‘Ach, ik vind het prima’

En, is hij er gepikeerd over? “Die had ik niet eens gelezen, maar hij vond dat Winston (Gerschtanowitz) een goede opvolger zou zijn. Ach, ik vind het allemaal prima.”

Beau voelt zich helemaal niet schatplichtig aan Rik Felderhof. “Zelfde format? Geen seconde over nagedacht. Iedereen mag er van alles over zeggen, maar het interesseert me geen moer. Natuurlijk was dat het oer-programma, maar jongens toch, BN’ers meenemen naar het buitenland, dat is al vijfhonderd keer gedaan. Zijn we dan allemaal schatplichtig aan Rik Felderhof?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als 'Beau' meer een personalityshow wordt dan een talkshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen