André Hazes jr.-hype lijkt voorbij: slechts één paparazzo op Schiphol

André Hazes jr. ziet de media-aandacht voor zijn persoon in razend tempo verslappen. Er stond gisteren slechts één paparazzo op Schiphol om de volkszanger op te wachten bij zijn terugkeer.

André Hazes jr. © RTL, YouTube

Het was half oktober een enorme happening: André Hazes jr. keerde onder enorme belangstelling van de pers terug op Schiphol (zie foto). Voor het eerst werd duidelijk hoe groot de invloed is van showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. Het was namelijk zij die de aankomst van André bekendmaakte en waardoor werkelijk álle showmedia in het gareel sprongen.

Slechts één paparazzo

De afgelopen weken heeft André vakantie gevierd in Las Vegas en ook die reis werd als eerst door Yvonne aangekondigd. En in het weekend wist ze ook al te melden dat André gisterenochtend terug zou keren. Ditmaal is de pers echter níet massaal uitgerukt om André te fotograferen op de luchthaven: de aandacht lijkt behoorlijk verslapt.

Er ging gisteren slechts één paparazzo op jacht om een Schiphol-foto van André te halen. Althans, alleen de Privé pakt daar nu groot mee uit. ‘Hysterische toestanden op Schiphol voorkomen: André Hazes terug uit Vegas, terug bij Rachel’, luidt de kop. Op de foto’s is te zien dat André dit keer wél de VIP-uitgang heeft genomen.

Felle kritiek

André kreeg twee maanden geleden nog het verwijt dat hij die Schiphol-aandacht wel lekker vond, omdat hij toen gewoon de algemene uitgang nam op de luchthaven. Daardoor kon iedereen hem van dichtbij fotograferen en filmen. “Dan ben je gewoon een idioot”, concludeerde Radio 538-dj Barend van Deelen.

Kennelijk heeft André geluisterd naar de kritiek, want ditmaal is hij onopvallend naar buiten gekomen. Toch is hij gespot en wederom door een tip van Yvonne. “Haha graag gedaan”, zegt ze op Instagram.

Droge bron

Yvonne wijst er fijntjes op dat Evert het succes van Yvonne vorige week in NRC Handelsblad nog een ’toevalstreffer’ noemde. “Yvonne had een bron in de buurt van Hazes maar die is inmiddels ook weer opgedroogd.”

Daarop reageert Yvonne nu: “Mijn bron is droog maar je rent vandaag wel naar Schiphol 😂 voor de tweede keer.”

Albert en Evert

Evert gisteren in Shownieuws: “Hij was de afgelopen twee weken in Las Vegas. Daar zijn geen beelden van opgedoken, maar wel van vandaag toen hij terugkwam op Schiphol. Dat waren minder hectische taferelen dan vorige keer, toen hij daar landde en terugkwam uit Spanje. Je ziet hem hier bij de VIP-uitgang van Schiphol, dus niet waar alle cameraploegen staan.”

Albert Verlinde: “Hij ziet er heel anders uit, hè? Een heel andere look.”

Evert: “Een stylist heeft hem onder handen genomen volgens mij. Hij heeft lang haar en is geblondeerd. Hij is na veertien dagen eindelijk weer een keer in beeld.”

Update 14.00 uur

Volgens Yvonne waren er naast de Privé-paparazzo nog een aantal paparazzi op Schiphol afgekomen. “Ik hoor van een spion dat er nog minstens drie andere fotografen stonden te posten bij de VIP-uitgang, waaronder mijn vriend Edwin Smulders”, zegt ze.

“Ze stonden te ver weg geparkeerd maar Ferry de Kok, die de foto heeft gemaakt voor Evert, is altijd op de motor dus die kon dichterbij komen. De andere fotografen hadden niks dus hebben hem helemaal achtervolgd tot aan Rachel haar huis in Mijdrecht.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u inmiddels ook een beetje André Hazes jr.-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen