Wilfred Genee hangt RTL Boulevard op: ‘Hij wil niks zeggen’

Wilfred Genee heeft RTL Boulevard boos opgehangen na een vraag over zijn privéleven, zegt zijn aartsvijand Dennis Schouten in de nieuwste aflevering van RoddelPraat. “Hij hing direct op.”

Wilfred Genee en Dennis Schouten © YouTube

Dennis Schouten valt zijn vroegere boezemvriend Wilfred Genee keihard aan. Na maandenlang gehint te hebben over Wilfreds vermeende ontrouw, gingen Dennis en zijn co-host Jan Roos vorige week een stapje verder in hun programma RoddelPraat. In de meest bekeken aflevering ooit beschuldigden ze Wilfred van een buitenechtelijke affaire.

Wilfred hangt op

Volgens de mannen van RoddelPraat heeft Wilfred een affaire gehad met RTL-presentatrice Laurien Verstraten. Met die bewering gaan de heren veel te ver, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. De interesse van RTL Boulevard was wél gewekt. Die hing een ochtend na de bewuste RoddelPraat-uitzending aan de lijn bij Dennis.

Dennis vertelt in de nieuwste aflevering van zijn relrubriek: “Ik werd de volgende dag uit mijn bed gebeld door een jongedame van RTL Boulevard en die wou weten waar ik het nieuws vandaan had, maar wij houden onze bronnen altijd anoniem. Toen ging ze bellen met Wilfred. Ze kreeg Wilfred aan de lijn en hij hing direct op na de vraag over Laurien.”

‘Dat is een bevestiging!’

Een teken aan de wand, vindt Jan Roos. “Hij hing gelijk op? Dus zij stelde die vraag en hij hing op? Dat is eigenlijk een bevestiging, hè? Want anders zeg je: ‘Jezus, wat een onzin zeg! Je gaat toch niet mee met wat die idioten zeggen!’ Maar als je ophangt, dan denk je: o nee, dat wil ik niet!”

En wat zegt Laurien dan? Dennis: “Het werd nog erger, want ze belde Laurien en die belde haar terug. Die zei: ‘Ik kan dit niet ontkennen noch bevestigen.’”

Appgesprek

Heeft Dennis wel écht contact met RTL Boulevard? Ja, zegt hij zelf. Om dat kracht bij te zetten toont hij een WhatsApp-gesprek met de redactrice in kwestie. “Laurien belde net terug, maar wilde niks zeggen”, zegt zij daarin.

Dennis daarop: “Ook niet ontkennen? Het is overigens zeker waar hoor. Had graag mijn bronnen genoemd, maar dan heb ik natuurlijk nooit meer een god verhaal :-).”

De redactrice: “Nee, dat snap ik helemaal. Ze wil het niet ontkennen nee. Ze wil er gewoon niet op ingaan. Dus dan is het waar.”

Geen ruk aan

Jan vindt het vreemd dat RTL Boulevard de roddel niet heeft gebracht, als ze zelf denken dat het waar is. “Eigenlijk is dat een beetje het probleem van die mainstream roddelrubrieken zoals RTL Boulevard. Die hebben nog overal belangetjes en willen mensen heel houden. Daarom is er ook geen ruk aan om naar te kijken.”

Zelf heeft Wilfred niet gereageerd op de geruchten. Hij was de afgelopen dagen afwezig op Radio Veronica, maar maakt morgen weer een show op BNR én op tv bij Veronica. Afgelopen vrijdag kreeg hij bij BNR nog een plagende vraag van Thomas van Groningen, die vroeg of Wilfred in gemeenschap van goederen is getrouwd. Die vraag werd genegeerd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilfred Genee bespreekt uitgebreid de overspelgeruchten rondom André Hazes jr, maar geeft zelf niet thuis. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen