Slapende Quinty Trustfull stiekem gefotografeerd: ‘Beetje jammer’

Koffietijd-ster Quinty Trustfull is behoorlijk over de zeik. De presentatrice is in het vliegtuig namelijk gefotografeerd terwijl ze aan het slapen was. Met open mond. “Beetje jammer.”

Quinty Trustfull © Koffietijd

Je vraagt je soms af hoe al die BN’ers overeind blijven. Al die tonnen incasseren is hartstikke leuk, maar het leven dat ze leiden is zwaar. Heel zwaar. Het zijn met name de gewone mensen die geen kaas hebben gegeten van etiquette en daar is ook La Quinty slachtoffer van geworden.

Quinty met open mond

Wat is Quinty overkomen? “Ik lag ooit het vliegtuig met open mond te slapen. Daar gingen mensen om mij heen stiekem foto’s van maken. Dat vind ik een beetje jammer. Als je met me op de foto wilt, allemaal prima. Maar vráág het gewoon”, vertelt ze in de Veronica Superguide.

Kennelijk is ze het nu zo zat met al die gewone mensen, dat ze is gaan sporten in een gym ‘waar de rich & famous komen’, aldus het tv-blad. Quinty: “Dat is geen bewuste keuze. Ik ben hier gaan sporten met een groep vriendinnen. Het is lekker dicht bij mijn huis. Je kunt er ook allerlei trainingen doen: fitness, boksen. Dat vind ik prettig.”

Nachtclub

De elite in Quinty’s sportschool laat haar gelukkig wel met rust. Ze wordt daar niet aangesproken. “Nee joh. De sportschool heeft een nachtclubsfeertje, dus het is vaak een beetje donker en druk. Het gebeurt bijna niet dat mensen me aanspreken.”

Op straat komt ze er niet onderuit. “Als ik door de stad fiets, dan komt het weleens voor: ‘Hé Quinty, doe de groeten aan Loretta!’, dat soort dingen. Dat vind ik alleen maar leuk. Als iemand iets zegt, dan zeg ik altijd iets terug.”

VIP-service

Quinty was van de week ook al op Schiphol, namelijk om met een groepje vriendinnen, waaronder Anouk Smulders, naar Curaçao te vliegen. Officieel om iets aan goede doelen te doen, officieus om lekker de halve dag op een strandbedje te liggen.

De dames maakten gebruik van de peperdure VIP-service van Schiphol. De duizenden euro’s die dat gekost heeft, had vast en zeker zeer welkom geweest in de kas van al die goede doelen die ze daar ‘ondersteunen’.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat mensen écht Quinty slapend met open mond willen fotograferen of zit ze interessant te doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen