Ronald Molendijk afgeleid door SBS 6-collega: ‘Waar is je beha?’

Ronald Molendijk vindt dat zijn collega Iris van Lunenburg vaak wel héél nietsverhullend aan de desk zit bij Shownieuws. Hij vraagt zich dan af waarom ze niet gewoon een beha aan heeft.

Iris van Lunenburg en Ronald Molendijk © Shownieuws

Het gaat de laatste tijd veel over BN’ers die te gewaagd gekleed zouden zijn op televisie. Zo vindt Astrid Kersseboom dat Dionne Stax veel te strakke truitjes draagt en zorgt de groot geschapen Maarten Steendam voor onrust bij SBS-kijkers. En nu wordt er gepraat over Iris van Lunenburg, die kennelijk altijd zonder beha bij Shownieuws verschijnt.

Bobbel in je broek

Aanvankelijk gaat het in Shownieuws over Maarten, die altijd met een bobbel in zijn broek bij Hart van Nederland staat. “Soms denk ik weleens: mensen, die man staat wat te vertellen! Waar kíjk je naar?! Kijk naar z’n ogen!”, zegt Patty Brard.

Daar denkt Natacha Harlequin anders over. “Ja, maar dat is bij een nieuwslezer gewoon niet zo. Bij nieuwslezers – heb ik begrepen – is de regel dat je niet al te veel afgeleid moet zijn door die nieuwslezer of nieuwslezeres. Het liefst zo neutraal mogelijk dus.”

Lipleesbroeken

Natacha vindt dat types als Maarten een beetje op moeten letten. “Ja, maar toch wel even… Heel direct gezegd: ik vind lipleesbroeken en broeken waarbij je de hele boel ziet zitten, echt helemaal niks. Ik zeg niet dat het bij hem zo is.”

Anouk Smulders: “Het is ons nog nooit opgevallen bij hem.”

Natacha: “Nee, maar het is goed als iemand dat tegen je zegt dat je daar toch nog even naar kijkt.”

Geen beha aan

Dan komt het gesprek op Iris van Lunenburg, die ook voor Shownieuws werkt, maar ditmaal niet aan de desk zit. Ronald Molendijk: “Nu we toch met alle vrouwen onder elkaar zijn… Wij hebben ook een collega, Iris heet zij, en die schuift hier wel eens aan tafel dat ik echt denk van: was de beha thuisgebleven?”

Anouk in shock: “Nou, nou, nou, nou!”

Natacha: “Zeg je dit nou echt?!”

Decolletés

Ronald houdt vol: “Nou… Zij heeft af en toe decolletés aan dat je really je best moet doen om in d’r ogen te kijken, toch? Maar dat vinden jullie ook.”

Airen Mylene: “Ik ga afsluiten!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Roland Molendijk te ver met deze uitspraak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen