Romee Strijd wekt irritatie met ‘gezeur’: ‘Dit is echt geneuzel’

Romee Strijd roept irritatie op met haar optreden in de talkshow van Robbert Rodenburg. Volgens Story-baas Guido den Aantrekker is het topmodel enorm aan het zeuren. “Dit is geneuzel.”

Romee Strijd en Guido den Aantrekker © YouTube, SBS

Het leven van een topmodel gaat niet over rozen. Sterker nog: het is volgens Romee Strijd zelfs Heel Zwaar Werk. Daar komt nog bij dat ze cóntinu wordt lastiggevallen door allerlei wereldberoemde sterren, ‘klaagt’ Romee. Die wilden naar eigen zeggen continu met haar daten, terwijl ze gewoon een vriendje heeft.

Romee lastiggevallen

Romee verzucht: “Dan was ik weer op een gala, ging Laurens even drinken halen en toen kwam een vriend van Drake zeggen van: ‘Ja, Drake wil heel graag dat je meegaat naar huis.’ Dan stond hij zelf verderop en toen dacht ik echt: oké, heel apart dit. En zo’n Leonardo ofzo, die munt het altijd op modellen, daar staat hij gewoon om bekend.”

Shownieuws-presentatrice Annemarie Brüning besprak het vraaggesprek gisteren in haar showrubriek op SBS 6. “Uit dit interview blijkt ook wel dat het modellenwerk echt niet altijd maar rozengeur en maneschijn is.”

‘Wat een gezeur!’

Story-baas Guido den Aantrekker daarop: “Haha. Oh, sorry, ik moest even lachen. Ik moet toch altijd een beetje gniffelen als ik topmodellen die miljoenen verdienen over dit soort dingen hoor zeuren. Ik vind het echt gezeur.”

“Jongens, je zoekt zelf ook de jetset en de schijnwerpers op en we weten allemaal hoe het werkt. Dan moet je gewoon niet gaan of zo’n kerel een knietje geven, maar ik vind het echt geneuzel van modellen. Wees blij dat je met het gezicht waarmee je geboren bent – je hoeft er niets voor te doen – je zakken vult. Laat dit. Ik vind dit echt geneuzel.”

Kéihard werken

Marije Knevel, de übercorrecte adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl, daarop: “Gelukkig ben ik het daar helemaal niet mee eens! Nee, Romee was heel jong toen ze begon en heeft er gewoon kéihard voor gewerkt om überhaupt model te zijn.”

Drie keer je wenkbrauw optrekken en je lippen tuiten als je voor de lens staat. Als Marije Knevel dat al hard werken vindt, dan mag haar werkgever Linda de Mol zich toch wel even achter de oren krabben.

Lopende band

Guido: “Oh ja, is dat hard werken?”

Marije met droge ogen: “Ja, dat is wel echt hard werken. Dan moet je wel alles opzij zetten om voor dat doel te gaan.”

Guido: “Ik vind het fantastisch werk en gun iedereen het geluk om dit mee te maken, maar zwaar werk is aan de lopende band bij de hoogovens staan.”

Open Kaart

Romee Strijd te gast bij Robbert Rodenburg:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u ook dat Romee Strijd het zo zwaar heeft met haar modellenwerk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen