‘Prinses Beatrix woest over Jachtseizoen-optreden Eloise’

Het kan niet anders dan dat prinses Beatrix zwaar over de zeik is over het optreden van haar kleindochter Eloise in de YouTube-hit Het Jachtseizoen. Ze scheldt daarin de hele boel bij elkaar.

Beatrix en Eloise © NPO, YouTube

Gravin Eloise is de eerste royal die fanatiek voor het BN’er-schap gaat. Ze is hoofdgast in de nieuwste aflevering van Het Jachtseizoen, de YouTube-hit van Giel de Winter. Daarin blijkt ze een levend scheldwoordenkanon. “Auto’s rijden opeens heel g•dverd•mme langzaam. G•dverdomme! F•ck, f•ck!”, klinkt het doorlopend.

Scheldende Eloise

Heftig, vinden de deskundigen van Shownieuws het. “Dat schelden is een beetje haar dingetje geloof ik”, zegt presentatrice Tooske Ragas.

Anouk Smulders: “Oma Beatrix zal hier ongetwijfeld van alles van vinden en haar ouders denk ik ook. Ik ben wel heel benieuwd wat er aan die keukentafel besproken wordt, van: is dit nou nodig?”

Woeste Beatrix

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet zeker dat prinses Beatrix he-le-maal over de zeik is. “Eloise zegt dan dat haar grootmoeder niets weet van social media, maar reken maar dat als die dit hoort, dat ze not amused is, want die zit daar bovenop, hè?”

Waar bovenop? “Dat je ook als Oranje altijd naar buiten toe toch je zeer waardig gedraagt, dus binnen de familie… Noblesse oblige: als je tot de koninklijke familie behoort, en dat doet zij, dan heb je je gewoon wel een beetje te gedragen.”

Vloeken

Ook VVD-prominent Frits Huffnagel spreekt er schande van. “Dat vind ik ook en het woord f•ck it vind ik nog wel iets anders dat je echt aan het vloeken bent, want je weet namelijk dat er hele bevolkingsgroepen zich beledigd voelen of het niet prettig vinden als je dat doet, en jij hoort bij de koninklijke familie.”

“Ook al ben je dan van een jongere generatie, je mag wel een beetje rekening houden met de gevoelens van anderen.”

Jachtseizoen

De scheldende Eloise in Het Jachtseizoen:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen