Patricia Paay deelt flinke sneer uit aan René le Blanc

Patricia Paay deelt een pittige sneer uit aan René le Blanc, de excentrieke realityster van SBS 6. Ze heeft namelijk het idee dat hij zijn eigenwaarde wel héél erg ontleent aan zijn bekendheid.

Patricia Paay en René le Blanc © RTL, SBS

Sommige gevallen sterren doen echt álles om op de buis te blijven. Het meest beroemde voorbeeld is Henny Huisman, maar ook types als René le Blanc doet er na de hype rondom zijn persoon alles aan om beeld te blijven. Kennelijk is ook Patricia Paay die mening toegedaan, blijkt uit een interview dat ze geeft aan Veronica Superguide.

Sneer aan René

‘Ontleent u bepaalde eigenwaarde aan uw bekendheid?’, wordt Patricia gevraagd. De tv-diva daarop keihard: “Zoals bij René le Blanc? Haha, nee. Ik zie het gewoon als mijn werk.”

Patricia heeft niet zo’n groot ego als René. “Toen ik in Amerika en later in Engeland woonde, vond ik het geweldig dat niemand wist wie ik was. Ik kon helemaal mezelf zijn. Hier houdt het nooit op, er is op straat altijd iemand die naar je kijkt. Mijn man moest daar enorm aan wennen, hij vindt dat eng.”

Terug op tv?

Gaan we Patricia eigenlijk weer terugzien op tv? “Jawel, ik neb net een aantal programma’s opgenomen, maar daar mag ik nog niets over zeggen. Gelukkig krijg ik veel aanbiedingen, maar als ik denk: dit past niet, dan doe ik het niet.”

Er is één programma dat al lang op haar wensenlijstje staat. “Ik vind The Voice Senior enig. Vijf jaar lang heb ik in de jury van Holland’s Got Talent gezeten. Het zou geweldig zijn als ik met mijn kennis nog een keer andere mensen kan helpen. Ik ken zo veel liedjes en weet hoe ze goed gezongen moeten worden. Dat zou heel goed passen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen