Nikkie Plessen houdt het niet meer, volledig in tranen in Boulevard

Nikkie Plessen híeld het gisteren niet meer op de deskundigentribune van RTL Boulevard. Ze barstte in huilen uit na een lang interview met Astrid Holleeder over haar band met Peter R. de Vries.

Nikkie Plessen © RTL

Het is nog steeds een open wond voor de medewerkers van RTL Boulevard: de dodelijke aanslag op het leven van hun collega Peter R. de Vries. Hij zou gisteren 65 jaar zijn geworden, een bijzondere mijlpaal. Ter gelegenheid van zijn verjaardag, heeft Astrid Holleeder een lang interview gegeven aan de showrubriek.

Nikkie huilend op tv

Na afloop van het interview was het gisteren behoorlijk stil in de studio van RTL Boulevard. Astrid vertelde zeer openhartig over haar innige band met Peter. Presentatrice Marieke Elsinga: “Nikkie, ik zag bij jou ook ehh… Het was echt muisstil hier in de studio. Het kwam bij jou ook wel even binnen, heb ik het idee.”

Nikkie barstte daarop in huilen uit: “Ja. Ja, dat klopt. Het is ook gewoon een heel mooi mens. Was een heel mooi mens. Ik vind gewoon hoe hij voor iedereen klaarstond… Het maakte niet uit wat of hoe of wie. Ja…”

Bijzonder interview

De andere aanwezigen in de studio waren Clarice Stenger, Luuk Ikink en Rob Goossens. Zij hielden het wel droog, maar vonden het interview met Astrid wel heel bijzonder.

Luuk: “Het is een heel bijzonder, mooi interview. Zwaar, want dat ziet iedereen natuurlijk: het is een heel hechte vriendschap geweest en dat voel je door het interview heen.”

Fragment

Het interview met Astrid:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het jammer vinden als Nikkie Plessen niet meer verschijnt in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen