Maxime Meiland ook gedumpt door HelloFresh? ‘We bekijken het’

Maxime Meiland wordt vooralsnog niet gedumpt door HelloFresh, dat haar regelmatig inzet voor campagnes op social media. “Maar ze gaan het wel even bekijken”, heeft Evert Santegoeds begrepen.

Maxime Meiland © Instagram

De islamkritische uitspraken van Erica komen de Meilandjes duur te staan. Nadat Hallmark al de samenwerking met de steenrijke tv-familie beëindigde, is dochter Maxime Meiland nu keihard gedumpt door matrassenbedrijf Emma. Maar hoe zit het met maaltijdboxenboer HelloFresh? Maxime is een van hun belangrijkste gezichten op Instagram.

Gedumpt door HelloFresh?

Continu tettert Maxime weer door je feed heen met een of ander recept van HelloFresh. Gaan zij haar ook dumpen vanwege de islamkritische uitspraken van haar moeder? “We hebben gevraagd of ze nog wel doorgaan met haar”, zei Privé-baas Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws.

Wat zei HelloFresh? “Nou, ‘er was nog geen aanleiding’, want eigenlijk hadden ze op dit moment geen ‘actieve samenwerking’ en anders zouden ze het ‘nog wel even bekijken’ ofzo. Ze waren er niet heel duidelijk over. Maar dat het einde van de rel nog niet in zicht is, is wel duidelijk.”

Kinderhandjes

Evert vindt het twijfelachtig dat de Meilandjes ineens gecanceld worden. Hij vindt het vreemd dat Emma van Maxime eiste dat ze publiekelijk afstand zou nemen van haar moeder Erica. “Het komt allemaal door die uitspraken van Erica in dat boek en daar had die dochter dan heel groot afstand van moeten nemen.”

Vreemd, vindt Evert. “Emma Matrassen is er heel trots op dat in 65 landen die dingen in elkaar genaaid worden. Laten we hopen dat het allemaal door volwassen vingers gebeurt in elk geval.”

Belachelijk

Het is volgens Evert echt onzin. “Ik vind dat je mensen niet moet afrekenen op de standpunten van je moeder.”

Bram Moszkowicz: “Ik vind het belachelijk.”

Sandra Schuurhof: “Het gaat wel heel ver.”

Evert: “Ik vind het op zich goed dat die familie de rug recht houdt en denkt: dan maar niet jongens. Verder moeten we die rel denk ik niet groter maken dan het is.”

Instagram

Maxime promoot HelloFresh:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat HelloFresh de Meilandjes ook moet cancelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen