Marco Borsato’s armbreuk geen excuus: ‘Staat los van annuleerdrift’

De armbreuk van Marco Borsato heeft niets te maken met zijn plotselinge annuleerdrift. Hij zegde zijn clubtour en zijn War Child-shoot al af vóórdat hij ten val kwam, meldt Yvonne Coldeweijer.

Marco Borsato © RTL

Marco Borsato loopt momenteel rond met zijn arm in het gips. De primeur kwam gisterenmiddag laat van Yvonne Coldeweijer en RTL Boulevard haalde even later een bevestiging bij Marco’s management. De zanger is ‘gevallen met de mountainbike’ en heeft daardoor een klein scheurtje opgelopen. “Volgende week mag het er waarschijnlijk weer af.”

Gebroken arm

Het klinkt alsof dit dé reden is waarom hij plotseling de kerstcampagne voor War Child heeft afgezegd, maar dat is niet zo, benadrukt Yvonne. Zij meldde gisteren aan het eind van de middag, dus voordat Boulevard de bevestiging haalde: “Afgelopen zondag kreeg ik een tip van een spion dat Stalko was gespot in het ziekenhuis op de EHBO…”

Eén tip is geen tip en daarom wachtte Yvonne nog even met het bericht. Uiteindelijk kwam ze er gisteren alsnog mee, want: “Zojuist is hij gespot in Alkmaar op straat met z’n moeder. Hij schijnt een gebroken arm te hebben!”

Annuleerdrift

En wéér blijkt Yvonne haar bronnen behoorlijk op orde te hebben. “What happened Stalko? RTL Boulevard en Shownieuws pakken jullie dit op? Joeee.” Yvonne vraagt en de showmedia draaien: Marco’s management heeft het nieuws nu dus bevestigd.

Yvonne benadrukt dat de val niets te maken heeft met Marco’s annuleerdrift van vorige week: naast zijn clubtour zegde hij ook last minute een klus voor het goede doel af. “De War Child-campagne is zaterdag al afgezegd, dus daar lijkt vooralsnog geen verband tussen…”, aldus de showbizzhyena.

‘Er is iets aan de hand’

De annuleerdrift van Marco heeft volgens insiders een andere reden. “Het lijkt alsof er wat aan de hand is”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven. Met name de War Child-annulering verbaast hem. “Alles stond al helemaal in de steigers om die shoot te gaan doen. Het was een groot kerstding in samenwerking met een groot warenhuis.”

Uiteraard weten Bart en zijn collega’s precies wat er speelt: Marco wordt namelijk genadeloos gegrild door Yvonne. Ze beweert dat de zanger nog steeds vreemdgaat en dat hij en zijn minnares liefkozen in de Oudorpse weilanden. Maar ze werkt ook aan een verhaal over vermeende ‘strafbare feiten‘ die hij zou hebben begaan.

Spalko

Yvonne en haar volgers hebben overigens de grootste lol om het nieuws over Marco’s lichte armbreuk. Voordat zijn management aangaf dat hij van zijn fiets af is gevallen, speculeerden zij en haar volgers er behoorlijk op los.

“Misschien gebeten door een koe? Haha”, grapte een van haar volgers, verwijzend naar Marco’s vermeende weilandgebonk. En een ander heeft een nieuwe bijnaam voor Marco bedacht: “Spalko dus nu!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marco Borsato: na de armbreuk ook weer een relatiebreuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen