Linda de Mol onthult voor het eerst welke deodorant ze gebruikt

Tv-koningin Linda de Mol onthult voor het eerst welke deodorant ze gebruikt om geurende oksels te voorkomen. Het gaat om de deodorantversie van Chanel N° 19, die zo’n zestig euro per flesje kost.

Linda de Mol © NPO

Linda de Mol vindt het belangrijk om haar koninklijke oksels goed te verzorgen. Ze is verslingerd aan de geur van Chanel N° 19 en dat gebruikt ze werkelijk overal voor. “Ik gebruik al vanaf mijn negentiende Chanel N° 19”, verklapt de SBS 6-presentatrice in een openhartig vraaggesprek met de Beau Monde.

Linda ruikt naar Chanel

Deze geur en Linda zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. “Af en toe experimenteer ik met een ander luchtje, maar na een week of zes, zeven val ik altijd weer terug. Ik vind het luxe om de hele lijn te hebben: de deodorant, bodylotion en een vleugje parfum voor mijn haar.”

Mensen die in tv-studio’s werken ruiken precies wanneer Linda eraan komt. “Het is zelfs zo erg dat, als iemand anders Chanel N° 19 op heeft, mijn visagist zegt: ‘Wat raar, die ruikt naar jou.'”

Serviezen

Net als in ieder interview weidt Linda ook in de Beau Monde weer uitgebreid uit over welke luxespulletjes ze nog meer allemaal koopt. “Ik ben fan van My Theresa. Ik ga naar die site als ik mezelf wil verwennen met wat duurdere items; ik vind daar altijd weer te gekke dingen.”

Verder gooit ze geld stuk aan peperdure serviezen. Niet om te gebruiken, maar gewoon om ergens neer te zetten. “Ik spaar serviezen die ik op planken in mijn keuken uitstal. Waar ik ook ter wereld ben, ik loop altijd met grote tassen met kopjes, schaaltjes en bakjes in bubbeltjesplastic te sjouwen.”

Guilty pleasure

Teveel geld doet kennelijk vreemde dingen met mensen. “Ik koop me helemaal ongans aan servies, dat is een enorme guilty pleasure”, aldus Linda.

Misschien een idee voor Linda om eens zo’n serviesset in het kerstpakket van haar Linda Foundation te stoppen. Er zijn vast genoeg gezinnen te vinden die zo’n servies daadwerkelijk kunnen gebruiken in plaats van er alleen naar te kijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol pocht in interviews steevast met haar dure aankopen. Chic?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen